Rize Belediyespor: 1 - Telekomspor: 3

TAKİP ET

Rize 1. Amatör Küme Büyükler Ligi A Grubu 2. Hafta maçında Rize Belediyespor, sahasında konuk ettiği Telekomspor'a 3-1 mağlup oldu.

Haber: Turgay AYHAN

Pazar günü Salarha Stadında oynanması planlanan ancak cumartesi günü Derepazarı'na alınan Rize Belediyespor'un ev sahipliğindeki maçın ilk yarısı konuk ekip Telekomspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Hemen hemen başabaş bir mücadelenin sergilendiği maçın 41'inci dakikasında Cengiz'in pasında topu filelere gönderen Dursun Ali ilk yarının sonucunu belirledi.

İkinci devrenin 53'üncü dakikasında Dursun Ali kaydettiği golle skoru 2-0'a taşırken golden bir dakika sonra gelişen Rize Belediyespor kontrasında Samet, çok net pozisyonda topu filelere gönderemedi. 65'inci dakikada ceza sahası içinde Cengiz'in eline vuran top Rize Belediyespor'a penaltı kazandırdı. Topun başına geçen Anılcan penaltıyı gole çevirerek farkı bire indirdi. Bu dakikadan sonra Rize Belediyespor adeta rakip yarı sahada maçı sürdürse de pozisyonlardan yararlanamadı. 85'inci dakikada Telekomspor'da Murat Öksüz ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kalarak takımını 10 kişi bırakırken, Rize Belediyespor'da Emirhan ise yaşanan tatsızlıktan dolayı hocasından kendisini dışarı çıkarttırdı ve takımını 10 kişi bıraktı. 5 dakika uzatmaların gösterildiği maçın 90+4'üncü dakikasında ani gelişen kontra atakta Sait'in pasını iyi değerlendiren Osman takımını 3-1 öne geçirerek maçın skorunu belirledi.

Geçen hafta K.V. Veliköyspor'a 2-0 mağlup olan Telekomspor böylece ilk galibiyetini alarak hanesine 3 puan yazdırdı. Telekomspor, 16 Kasım Cumartesi günü oynayacağı 3. Hafta karşılaşmasında evinde Ardeşenspor ile karşılaşacak. Geçen hafta Ardeşenspor'a 1-0 mağlup olan ve henüz puanı bulunmayan Rize Belediyespor ise saat 16 Kasım Cumartesi günü saat 11.00'de Derepazarıspor ile mücadele edecek.

Stat: Derepazarı İlçe

Hakemler: Süleyman Bahar **, Yener Yayıcı **, Eyüp Gür **

Rize Belediyespor: Cevher *, Taylan ** (Dk 65 Yavuz **), Süleyman **, Osman K. **, Emirhan *, Gürkan * (Dk 46 Hızır **), Anılcan **, Abdulkadir **, Ahmet Emin **, Samet ** (Dk 60 Osman *), İsmail **

Yedekler: Mehmet, Yavuz, Medet, İsa, Hızır, Batuhan, Osman D.

Teknik Sorumlu: Önder Demir

Telekomspor: Ömer Faruk ***, Sait ***, Osman ***, Murat A. ***, Cengiz ***, Murat A. ***, Murat Ö. ***, Fatih *** (Dk 64 Enis **), Ramazan ***, Dursun Ali **** (Dk 70 Y. Emre **), Ali Rıza ***

Yedekler: Cihan, Enis, Yunus Emre, Şafak, Mustafa

Teknik Sorumlu: Tahir Karafazlıoğlu

Sarı Kartlar: Ahmet Emin, İsmail, Süleyman, Emirhan (Rize Belediyespor), Murat A., Murat Ö., Cengiz (Telekomspor)

Kırmızı Kart: Dk 85 Murat Öksüz (Telekomspor)

Goller: Dk 65 Anılcan (Pen) (Rize Belediyespor), Dk 41-53 Dursun Ali, Dk 90+4 Osman (Telekomspor)