Rize Belediyesi'nden Bisiklet Ödüllü Fotoğraf Yarışması

TAKİP ET

Rize Belediyesi tarafından 'Çift Teker Her Yere Yeter, Bisikletin Hayatımızdaki Yeri" adlı ödüllü fotoğraf yarışması düzenleniyor.

Rize Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası 2021 yılı sloganı olan “Sürdürülebilir Ulaşım: Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik” kapsamında ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor.

Yarışmanın amacı, "Rize’de bisiklet kullanımını teşvik etmek, Bisikleti fotoğraf sanatı ile birleştirmek, Rize’de bisikletli ulaşıma ve güvenliğe dikkat çekmek, Kent içinde otomobiller sebebiyle bisikletlilerin yaşadığı sıkıntıları dile getirmek, Bisiklet kültürünü artırmak ve bu konuda farkındalık artırmak" olarak belirtildi.

Son başvuru tarihi 15 Ekim 2021 olan yarışmaya katılımcılar, 16 Eylül 2021 ile 15 Ekim 2021 tarihleri arasında çekilen fotoğraflar ile başvuru yapabilecek.

Yarışmanın birincisine 1 adet Bisiklet, Bisiklet kaskı, Koşu Saati ve Bisiklet Gözlüğü ikinciye 1 adet Bisiklet, Bisiklet alt ve üst kıyafeti ile Koşu ayakkabısı ve üçüncüye 1 adet bisiklet, Bisiklet kronometresi, Bisiklet eldiveni ve Koşu ayakkabısı hediye edilecek.