Rize ASKF'den amatör kulüplere ücretsiz maske dağıtılıyor

TAKİP ET

Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından il genelinde bulunan 67 kulüp için ücretsiz maske dağıtımına başlandı.

Ülkemizi ve tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla en çok ihtiyaç duyulan malzemelerin başında gelen koroyucu maskelerin her kesime ulaştırılması için çalışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) tarafından kulüplere dağıtılmak üzere gönderilen maskeler Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından il genelindeki kulüplere ulaştırılmaya başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rize ASKF Başkanı Ali Çelik, öncelikle maskelerin gönderimi sağlayan TFF Başkanvekili ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez'e teşekkürlerini sunarak, "İlk etapta 2 bin maskemizin dağıtımına başladık. Şimdiye kadar 25 kulübümüze dağıtım gerçekleştirdik ve ilimizde bulunan 67 kulübümüzün hepsine maskeleri ulaştıracağız. Her kulübümüz için 25'er adet maske dağıtıyoruz. Kulüp temsilcilerimiz maskeleri ASKF Başkanlığımızdan temin edebiliyor." şeklinde konuştu.

Rize ASKF çalışanı Okan Bakırcı'nın koordinasyonuyla dağıtımları gerçekleştirilen maskeler için Bakırcı ile eletişime geçilebiliyor.