Rize Amatör Futbol Sahası nihayet ihaleye çıkıyor

TAKİP ET

Rize'de 5 yıl önce yıkımı gerçekleştirilen Ekrem Orhon Futbol Sahası yerine yapılacak yeni sahanın ihalesi gerçekleştiriliyor.

Rize merkezde bulunan ve 5 yıl önce yıkımı gerçekleştirilerek yenisi bir türlü yapılamayan amatör futbol sahası için ihaleye çıkılıyor.

Yapımı 5 yıllık süre içinde yılan hikayesine dönen ve Türkiye'de il merkezinde amatör futbol sahası olmayan tek il haline gelen Rize'de, onlarca amatör futbol sahasının ihtiyaç duyduğu yeni sahanın yapımı için 30 Ekim 2018 Salı günü ihaleye çıkılacağı öğrenildi.

En son Rize Limanı yanında bulunan dolgu alanında yapımına karar verilen ve geçtiğimiz 27 Temmuz tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan ihale, o tarihte gerçekleştirilememiş ve projede değişikliğe gidilmesi üzerine ihale ileri bir tarihe ertelenmişti.

Bir adet nizami futbol sahası, 85x45 metrelik antrenman sahası, bin kişilik tribün, kulüp odaları ve soyunma odalarının da yer alacağı yeni sahanın ihalesi 30 Ekim 2018 Salı günü saat 10.00'da Rize Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

İlgili Haber

Amatör Futbol Sahasının ihalesi ertelendi