Rize 1. Amatör Küme'de 2. Haftanın Karması

TAKİP ET

İşte Rize 1. Amatör Küme Büyükler Liginin 2. Hafta sonunda belirlenen haftanın karması ve en iyileri..

Rize 1. Amatör Küme Büyükler Liginde 2. Hafta, A ve B Grubunda oynanan karşılaşmalarla tamamlandı.

Her iki grupta da ilk 2 sıranın değişmedi haftada A Grubu Lideri Filizçayspor, en yakın rakibi Veliköyspor’a 2 puan fark atarken, B Grubu Lideri İl Özel İdarespor ise 4 averaj farkı ile haftayı kapattı. Toplam 38 golün kaydedildiği 2. Haftada A Grubu takımları 16 gol kaydederken, B Grubu takımları ise 22 gole imza attı.

Bu hafta oynanan maçlarda elde edilen sonuçlar ışığında oluşturulan Haftanın Karması'nda kriter olarak Teknik Sorumluların verdiği bilgiler ve izlenen maçlar üzerinden yapılan değerlendirmeler baz alındı.

Haftanın hakeminin seçilmediği bu hafta A Grubunda haftanın takımı Bay geçtiği ilk haftanın ardından lige 3 puanla başlayan İkizderespor oldu. Haftanın Antrenörü ise Telekomspor'dan Tahir Karafazlıoğlu oldu. Rize Belediyespor ile karşılaştığı maçta hakem Süleyman Bahar tarafından saha dışına gönderilen Tahir Hoca, haklı tepkilerine rağmen sessizce saha dışına çıkarak haftanın antrenörü oldu. Haftanın futbolcusu ise İkizderespor kalecisi Salih Onur Çakır oldu. Altyapıdan yetişen 19 yaşındaki kaleci, asıl kalecinin lisansının olmaması nedeniyle hocası tarafından oyuna sokuldu. Takımının galip geldiği maçta 3 gol yese de özellikle son çeyrekte üst üste gelen Fındıklıspor ataklarına ve köşe vuruşlarına boyun eğmeyerek kalesini iyi korudu.

B Grubunda haftanın takımı ise lige yeni çıkan Tunca Belediyespor oldu. 3 puanla lige başlayan Tunca ekibi rakibi Çayeli Haytefspor'u 3-0 mağlup etti. Haftanın antrenörü Abdurrahman Serdar oldu. Çaykurspor Antrenörü Serdar, zorlu Çamlıhemşin Belediyespor deplasmanından 4-4'lük skorla 1 puanı hanesine yazdırırken, soyunma odası ve yedek kulübesi olmayan stat şartlarına rağmen takımının motivasyonunu yüksek tutmayı sağladı. Haftanın futbolcusu ise Ardeşengücü'nün orta saha oyuncusu İlker Akatin oldu. Takımının Kendirlispor'u 3-2 mağlup ettiği maçtaki 2 golde de asist yaparak imzasını koyan İlker, mücadelesiyle de takımının taktir toplayan futbolcusu oldu. 19 yaşındaki İlker, Ardeşenspor'dan transfer edildi.

2. HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI VE PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN