Resim yarışmasının kazananları ödüllendirildi

TAKİP ET

Rize Vakıflar İlkokulunda düzenlenen ödül töreninde 'AcilSağlık25Yaşında' ve 'Yaşama Yol Ver!' resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Rize’de, 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası ve 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin kuruluşunun 25. yılı dolayısıyla Vakıflar İlkokulunda “AcilSağlık25Yaşında” ve “Yaşama Yol Ver!” konularında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Yapılan ödül törenine Sağlık Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Talip Başak, Vakıflar İlkokul Müdürü Ömer Faruk Külünk, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Yıldız Mete, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birim Sorulusu Serkan Gürel, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Ali Karabudak ve Acil Sağlık Hizmetlerinde çalışan personeller katıldı.

Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Talip Başak, ödül töreninde yaptığı açıklamada, dereceye giren öğrencileri tebrik ederek, bu tür çalışmalarla 112 çağrı sisteminin daha doğru kullanılacağına ve gereksiz çağrıların azalacağını inandığını ifade etti ve “İlköğretim öğrencilerine verilecek mesajların hayat boyu yol göstereceğini ve bu yaşta alınan mesajların da mutlaka karşılık bulacağını düşünüyorum.” dedi.