Plures Özel Jet Ambulans

TAKİP ET

Amacı insan kurtarmak olan hava araçlarının genel ismidir.

Önemli olan insan hayatıdır en kısa sürede istenilen yere hastanın durumuna bağlı olarak gerekli olan tıbbi ekipman ve doktorların gözetiminde kısa süre de ulaşımının sağlanmasıdır. Acil durumda zamanın mutlak önemi vardır ve karayolu ile ulaştırılan hastanın hava yolu ile ulaşımının yapılması sağlanır.

Sadece durumu kritik olan hastalar Hava Ambulansı kullanmıyor. Oluşabilecek sel, yangın, deprem gibi doğal afetlerde de ulaşım sağlanmaktadır. Ambulanslarda işlerinde deneyimli çalışanlarımız sayesinde yolcularımızın konforu birinci önceliktir. Aynı zaman da uygun bir fiyat sağlanarak maddi açıdan da sıkıntı yaratılmamaktadır. İstenilen hizmet başvuru yapıldıktan sonra hızlı bir şekilde hastanın veya yolcunun durumuna göre gerekli donanımlar sağlanarak yapılmakta ve 7 gün 24 saatlik çalışma durumunuzla mürettebatımız istenilen saatte hazır olmaktadır.

Uçaklarla seyahat edemeyen hastalarımızın rahatları için özel bölümler oluşturulmakta yatarak en az sarsıntı ile ulaşımları sağlanmaktadır. Ambulans hizmeti sadece yurtiçi için geçerli değil aynı zamanda yurt dışına da ambulans hizmeti verilmektedir. Çalışan mürettebatımız birçok farklı dilde eğitimden geçtiği için yolcularımıza dil konusunda da yardımcı olabilecekler ve rahatsızlarını aktarırken herhangi bir problem ile karşılaşmayacaklardır.

Uçuş deneyimi ve sertifikası olan çalışma arkadaşlarımız sayesinde güvenli bir uçuş yapmanız ve alanlarında uzman olan doktorlarımız ile de sağlığınız emin ellerde olacaktır. Teknolojinin gelişmesi ile uçak teknolojisi hızlı bir gelişme göstermekte ve zaman uygun bir biçimde kullanılmaktadır. Son teknoloji uçuş filosu ile ambulans hizmetleri siz yolcularını beklemektedir. İstenilen rota ve uçak seçenekleri ile fiyat için irtibata geçilmesi yeterlidir.

Hayati riskler barındıran hastalar için zamanın ne kadar kıymetli olduğunu ve ulaşımın en kısa sürede yapılmasını hayat kurtardığı bilincinde olunarak verilen hizmet ile yolcularımıza yardım edebilmek amacımızdır. Personelimiz her türlü durum için deneyime ve ani oluşan durumlara karşı soğukkanlı yapıda kişilerden seçilmiştir. Sağlık ile ilgili tüm soru ve görüşlerinizi paylaşabileceğiniz ve verilebilecek en iyi hizmeti en kısa sürede sizlere ulaştıracağının güvencesi verilir. Fiyat konusunda ki esneklik ile tercih sebebi olunacaktır.

Seyahat edecek yolcular arasında özel durumlu kişiler var ise (Engelli, hamile, ameliyat olmuş kişi vs.) bu durum mutlaka rezervasyon yâda bilet alımı sırasında firmaya bildirilmelidir. Bunlardan ayrı olarak yolcunun bulaşıcı hastalığı varsa mutlaka yeni tarihli doktor raporu ile yolculuk yapması mümkün olabilecektir.

Ya uçağı kaçırırsak? Belki de en önemli konu. Bu tip durumlarda hemen hemen tüm havayolu firmaları genelde ücret iadesi yapmamakta, en fazla uçuşa ait vergi miktarının müşteriye ödenmesini kabul etmektedir. Bu nedenle uçuştan en az 1,5 saat önce havalimanında olmaya özen gösterilmelidir.

Plures Havacılık
Adres: İstanbul Dünya Ticaret Merkezi - EGS Business Park Blokları No: 9 Yeşilköy - Bakırköy İstanbul / TÜRKİYE
Tel+90 212 465 33 32
Fax +90 212 465 83 36
www.ozelucakkirala.com