PFDK, Rizespor'a, Yılmaz Bal'a ve Selim Ay'a ceza kesti

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Çaykur Rizespor'a, Sportif Direktör Yılmaz Bal'a ve 3 futbolcuya ceza kesti.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 03 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilen 26 sayılı toplantıda, Çaykur Rizespor ile birlikte 34 kulübe ceza kesildi.

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'a, Galatasaray ile sahasında oynadığı ligin 10. Hafta maçında protokol tribününe talimatta belirlenen sayıdan fazla kişinin alınmasından dolayı 24 bin TL para cezası kesilirken, Sportif Direktör Yılmaz Bal'a ise ihraç öncesi ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle 26 bin TL para cezasıyla birlikte 2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı getirildi.

Öte yandan aynı müsabakada futbolculardan Selim Ay'a maske takma zorunluluğuna uymamasından dolayı 900 TL para cezası kesilirken, aynı sebepten disipline sevk edilen Abdullah Durak ve Brain Samudio için ise ceza tayinine gerek olmadığı kararına varıldı.