Petran Yaylası Lazboard Şenliğine hazır

TAKİP ET

Her yıl Petran yaylasında geleneksel olarak düzenlenen Lazboard Şenliklerinin kesintisiz olarak düzenlenebilmesi için elektrik şebekelerinde bakım-onarım çalışmaları yapıldı.

Rize'nin İkizdere İlçesine bağlı 2 bin 200 rakımlı Petran Yaylasında (Meşe Köy) her yıl geleneksel olarak düzenlenen Snowboardın atası “Lazboard” şenlikleri için Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. ekipleri bakım onarım çalışmalarını tamamladı.

Yaklaşan sezon öncesinde zorlu hava koşullarına rağmen çalışmalarına ara vermenden devam eden Çoruh EDAŞ yetkilileri, her yıl binlerce turisti ağırlayan yaylanın elektrik şebekesinin kışa hazır olduğunu bildirdi.

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, yatırımlara her geçen gün bir yenisi eklenerek abonelere daha verimli ve kesintisiz hizmet vermeye devam ediliyor denildi.

Açıklamada, Petran Yaylasında zorlu hava koşullarına rağmen çalışmalara ara verilmeden devam ettiği belirtilerek, çalışmaların tamamlanması ile Petran Yaylası’nın Lazboard Şenlikleri için misafirlerini ağırlamaya hazır olduğu ifade edildi.