Pep Nedir? Pep Hesap ve Pep Kart Avantajları Nelerdir?

TAKİP ET

Pep Kart, bir banka hesabına gerek kalmadan, finansal işlemlerin yanı sıra alışveriş yapabileceğiniz, para alıp gönderebileceğiniz bir ödeme sistemidir.

Ülkemizde Papara ve ininal gibi sayıları artan dijital cüzdan yöntemlerine Pep de eklendi. Pep hesap sahipleri, hızlı bir şekilde ücretsiz olarak üye olup hesaplarını anında kullanmaya başlayabiliyorlar.

Pep Hesap mobil telefonunuza kuracağınız uygulaması sayesinde dijital bir cüzdan olarak hizmet veriyor. Aynı zamanda Pep Kart talebinde de bulunarak ister yurt içinde, ister yurt dışında dilediğiniz banka Atm'lerinden para çekimi yapabiliyorsunuz.

Pep ile Türkiye başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında internet üzerinden paranızı güvende tutup, ister alışveriş yapabilir, isterseniz anında nakit para gönderip alabilirsiniz. İstediğiniz kişiden sadece cep telefonu numaranızla para isteyebilir ve ödeme alabilirsiniz.

Pep Hesap ile faturalarınızı ödeyebilir, Opet'ten akaryakıt alışverişlerinizi yaparken ayrıca kazanırsınız.

Pep Kart

Pep Hesap sahipleri, ücretsiz olarak talepte bulunabilecekleri Pep Visa Kart ile 7 gün 24 saat hem yurt içi, hem yurt dışı para gönderme, para alma işlemi gerçekleştirebildiği gibi, avantajlı kampanyalar sayesinde alışveriş de yapabiliyor.

Ücretsiz olarak açabildiğiniz Pep hesabınıza anında sanal kart tanımlayarak kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Dilerseniz kartınızı adresinizden de teslim alabiliyorsunuz. Kartınızdan Türkiye'deki Halkbank Atm'lerinden ücretsiz nakit çekebiliyorsunuz. Yurt dışında ise tüm Atm'ler ücretsiz.

Pep Pegasus Kart

Türkiye'nin öncü havayolu şirketlerinden Pegasus da, Pep ile yaptığı anlaşma ile Pep Pegasus Kart sahiplerine Bol Bol puan kazandırıyor. Uçak biletlerini bu kart ile satın alan Pep müşterileri, Pegasus'un Bol Bol puan özelliğinden yararlanarak ekstra puan kazanıyor ve bu puanlarıyla bedava uçak bileti satın alabiliyor.

Pep Kartlar temassız özelliği sayesinde mağaza alışverişlerinde de kullanılabiliyor ve Pep sizden kart ücreti almıyor.  Anlaşmalı firmalar üzerinden yaptığınız alışverişler size ekstra pep para olarak geri dönüyor. Sinema, Tiyatro, Konser biletlerini Pep Kart ile alanlara yüzde 50 geri iade yapılıyor.

Pep Kart Limitleri

Pep Kart ve Pep Hesap sunduğu limitlerle de sizi başka banka hesaplarından kurtarıyor. Günlük 500 bin TL ile aylık 1 Milyon TL işlem limitine sahip Pep hesabınızla dilediğiniz finansal işlemlerinizi yıl boyunca gerçekleştirebilirsiniz.

Pep Hesabınıza Atm üzerinden, başka bir banka hesabınızdan veya kredi kartınızdan para yatırabiliyorsunuz. Aynı şekilde kendi banka hesabınıza para gönderebiliyor, Halkbank Atm'lerinden ücretsiz Pep Kartınızla nakit çekebiliyorsunuz.

Günlük 20 bin TL'ye kadar olan işlemlerden ücret alınmıyor.

Pep Hesap ve Pep Kart ile ilgili tüm bilgilere www.peple.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

pep hesap pep kart pep kart nedir pep hesap nedir pep pegasus kart pep nedir pep hesap üyeliği pep kart üyeliği pep hesap üyelik açma pep hesap açma pep hesap üye olma