Pazarspor yine sahasında tek golle yenik düştü

TAKİP ET

Sahasında sezonun ikinci maçına çıkan Pazarspor, İzmir ekibi Karşıyaka'ya tek golle boyun eğdi ve taraftarına henüz sahasında 3 puan hediye edemedi.

TFF 3. Lig 2. Grup 3. Hafta karşılaşmasında Pazarspor, sahasında İzmir ekibi Karşıyaka’yı konuk etti.

Sezonun ilk maçında sahasında ise Silifke Belediyespor ekibine son dakikalarda 1-0 mağlup olan Pazarspor, bir kez daha sahasında iyi bir futbol oynamasına rağmen tek golle mağlup oldu.

İlk yarısı golsüz berabere biten maçta konuk Karşıyaka ekibine galibiyeti getiren gol 53’üncü dakikada Yasin Ozan’dan geldi. Her iki yarıda da etkili bir futbol ortaya koyan Mavi-Beyazlı ekip birçok net gol pozisyonundan yararlanamayarak mağlubiyete boyun eğdi.

2000/2001 sezonunda Çaykur Rizespor’da teknik direktörlük görevini üstlenen Steven Thomas’ın yardımcılığını yapan Ersin Aka, Karşıyaka ekibinin teknik direktörlüğünü yürütürken maçta aslen Pazar doğumlu olan ve 19 yaşında alt yapısında yetiştiği kulübünde profesyonel olup 4,5 sezon memleketinin takımının formasını giyen Erdinç Çepoğlu da 71 dakika süre aldı. Oyuna ikinci devre dahil olan Cenk Ahmet Alkılıç ise 2011/2013 yılları arasında 3 sezon Çaykur Rizespor forması giymişti.

Geçen hafta Elazığspor deplasmanından aldığı galibiyetle sezonun ilk 3 puanını elde eden Pazarspor, sahasında oynadığı 2 maçı da tek golle kaybederek hanesine puan ekleyemedi. Karşıyaka ekibi ise üçte üç yaparak 9 puana ulaştı ve grupta liderliğini sürdürdü.

Pazarspor, 01 Ekim Pazar günü saat 15.30’da deplasmanda oynayacağı 4. Hafta maçında 6 puanlı Anadolu Üniversitesi ekibinin konuğu olacak.

Pazarspor: 0 - Karşıyaka: 1

Stat: Pazar İlçe
Hakemler: Oğuzhan Gökçen, Eray Pınar, Burak Menteşe
Pazarspor: Mehmet Akif Önal, Şeyhmus Aksu (dk 44 Abdurrahman Ayhanoğlu), Muhammet Çavuşoğlu, Aykut Civelek, Emircan Bayrakdar, Emre Turan, Ahmet Arık, Efe Taylan Altunkara (dk 63 Mehmet Can Güngör), Semih Kayan, Göktuğ Yılmaz, Oğuzhan Eskiköy (dk 76 Talha Enes Dege)
Yedekler: Halil Kaşlı, Fatih Cin, Vehbi Furkan Yıldırım, Yakup Can Gamsız, Yusuf Ensar Poyrazlı, Haci Şükrü Çiçek, Esat Kabahel
Teknik Direktör: Kadir Kar
Karşıyaka: Haydar Yılmaz, Alpay Koldaş, Bilal Ceylan, Ferdi Burgaz, Erdinç Çepoğlu (dk 71 Alper Tatlısu), Emre Keleşoğlu, Enes Nalbantoğlu, Hakan Erçelik (dk 46 Barış Sağır), Sefa Küpeli (dk 70 Efe Tatlı dk 86 Fatih Taşdelen), Emre Gemici (dk 46 Cenk Ahmet Alkılıç), Yasin Ozan
Yedekler: Hasan Sürmeli, Mustafa Durgun, Adem Büyük, Berat Kalkan, Mertcan Koç
Teknik Direktör: Ersin Aka
Sarı kartlar: Göktuğ (Pazarspor), Alpay, Ferdi (Karşıyaka)
Gol: dk 53 Yasin Ozan (Karşıyaka)