Pazarspor yine bildiğimiz gibi

TAKİP ET

Serik deplasmanına konuk olan Pazarspor, sahadan 3-0 mağlup ayrılarak makus kaderini değiştiremedi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 29. Hafta karşılaşmasında Pazarspor, ligin ilk devresinde sahasında 2-0 mağlup olduğu Altalya ekibi Serik Belediyespor ile bu kez deplasmanda karşı karşıya geldi.

İlk yarısı golsüz berabere tamamlanan maçın ikinci yarısında ev sahibi ekip 50’nci dakikada Burak Göksel’in attığı golle 1-0 öne geçerken golden 3 dakika sonra yine Burak farkı ikiye çıkarttı. 77’nci dakikada ise maçın skorunu Muhammet Akpınar belirledi ve Pazarspor sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Pazarspor maça kalede Yasin Davuş olmak üzere Bedirhan Özyurt, Eyüp Ensar Bozkurt, Mehmet Cansın Çiçek, Onur Kızıltaş, Emrullah Ertuş, Metin Güler, Ahmet Karataş, İlhan Topatar, Seymen Salih Adalı ve Burak Avşar 11’i ile çıktı. İkinci yarının başında Ahmet’in yerine giren Ömer Çalışkan, 55’inci dakikada sakatlanarak oyundan çıkınca yerini Kadir Salih’e bıraktı. 67’nci dakikada Burak yerini Alperen Aşkın Erol’a bırakırken Emrullah ise yerini Korhan Güler’e bıraktı. 89’uncu dakikada Eyüp Ensar’ın yerine oyuna Hamza Kaya girdi.

Bu sezon oynadığı 29 maçta sadece bir galibiyet alabilen ve son sıradan kurtulamayarak küme düşmeyi garantileyen Pazarspor, 13 puanla haftayı tamamlarken Serik Belediyespor ise üst üste üçüncü galibiyetini alarak 42 puana ulaştı, haftayı 8’inci sırada tamamladı.

Pazarspor, 02 Nisan Pazar günü saat 15.00’da oynayacağı 30. Hafta maçında sahasında 32 puanlı İstanbul ekibi Sarıyer’i konuk edecek. Pazar ekibi bu sezonki tek galibiyetini ligin ilk devresinde deplasmanda Sarıyer ekibine karşı 3-1’lik skorla almıştı.