Pazarspor Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu istifa etti

TAKİP ET

TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Pazarspor'un Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu, takıma destek çıkılmadığını söyleyerek istifa etti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Pazarspor, ligin 6. Hafta karşılaşmasında sahasında Kastamonuspor'u konuk etti. 90 dakikalık mücadele 1-0 Kastamonu ekibinin galibiyetiyle sonuçlanırken 6 haftada sadece 1 puan elde edebilen Pazarspor'da Teknik Direktör Mustafa Kalafatoğlu, maç sonunda adeta isyan ederek "Benden bu kadar" dedi.

Kalafatoğlu, "Oyuncularım 6 maçtan 5 tanesini harika oynadılar. Benim tepkim burada mülki amir yok mu? Burada Belediye Başkanı yok mu? Burada STK'lar yok mu? Çocuklar burada mücadele ediyor ama Allah'ın bir kulu sahip çıkmıyor. Çocuklar tek başlarına oynuyor. Yeter kardeşim. Bu çoluk çocuğun hakkını niye yiyorsunuz. Zaten para pul yok. Burası da destek vermiyor. Pazar halkı da destek vermiyor. Tamam o zaman benden de bu kadar. Mustafa Kalafatoğlu olarak benden bu kadar. Herkes hakkını helal etsin." şeklinde konuştu.

En ufak bir destek yok!

Kalafatoğlu daha sonra yaptığı yazılı açıklamada, "23 Haziranda anlaşma sağladığım ve uzun yıllar top oynadığım ve teknik adam olarak çalışma şansını yakaladığım kulübümden üzülerek istifa ediyorum. Eğer bazı şeyler söylememiz gerekirse sezon başından bu yana başkan ve yönetim kurulunun yoğun uğraşları, sportif direktör ve kulüp müdürümüzün özverili çalışmasına rağmen çok büyük sıkıntılara ekibim ve futbolcularımla birlikte göğüs germeye çalıştık. Ancak çoğu bu yörenin futbolcusu olmasına rağmen hiçbir yerden en ufak bir destek görmeyen takımım inanılmaz bir mücadele örneği sergilediler, ancak gelinen noktada kulübümün önünü açmak adına istifa ediyorum." dedi.

Başka Pazarspor yok

Sezon başından itibaren birçok zorluğu ekip olarak ve futbolcularla birlikte aşmaya çalıştıklarını belirten Kalafatoğlu şunları ifade etti; "Kimi zaman başarılı olduk, kimi zaman önümüze engeller kondu ancak en çok üzüldüğüm nokta ne belediye başkanından, ne sivil toplum örgütlerinden ne de Pazar halkından kendi çocuklarına en ufak bir desteğin olmamasıdır.  Belki bizden sonra bu gencecik takıma sahip çıkarlar. Tüm Pazar halkına açık çağrımdır evlatlarınıza sahip çıkın, onları darda koymayın başka Pazarspor yok."

Pazarspor kendine sıktı