Pazarspor, Teknik direktör Kadir Kar ile yollarını ayırdı

TAKİP ET

TFF 3. Lig ekibi Pazarspor, kısıtlı bütçeyle takımı başarılı bir noktaya getiren Hocası Kadir Kar ile yollarını ayırdı.

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Mavi-Beyazlı Pazarspor, şok bir ayrılık yaşadı.

Sezon başında takımın başına getirilen ve kısıtlı bir bütçeyle kurduğu takımla ligde şu an 5'inci sırada Play-Off için mücadele eden Pazarspor'un başarılı antrenörü Kadir Kar ile yollar ayrıldı.

Ligin ilk devresini 29 puanla 3'üncü sırada bitiren ve ikinci devrede ise son iki maçını da alarak bir maç eksikle 38 puanla 5'inci sırada bulunan Pazarspor'da yönetim, Kadir Kar ile düştüğü fikir ayrılığı nedeniyle hocaya bileti kesti.

Kadir Kar yaptığı açıklamada, Batman Petrolspor maçı için oluşturduğu kadrodan dolayı Yönetimin rahatsız olduğunu dile getirdiği ve bu nedenle düştükleri fikir ayrılığından dolayı ayrılmak durumunda kaldığını ifade etti. "Başım dik geldim, başım dik gidiyorum" diyen Kar, kendi doğrularından vazgeçmediği ve yönetimin de kendi doğrularından vazgeçmediğinden dolayı bu ayrılığın yaşandığını sözlerine ekledi.

Yaşanan ayrılığın ardından yeni teknik direktör ile anlaşılana kadar hafta sonu sahasında oynayacakları 1954 Kelkit Belediyespor maçında takımı Kulüp Menajeri Ramazan Öztürk'ün çalıştıracağı öğrenildi.