Pazarspor son dakikalarda puandan oldu

TAKİP ET

TFF 3. Lig 2. Grup ekibi Pazarspor, deplasmanda karşılaştığı Alibeyköyspor karşısında geriye düştüğü maçta beraberliği yakalasa da son dakikalarda gelen golle 3-2 mağlup ayrıldı.

Ligde son haftalarda istediği sonuçları alamayan Mavi-Beyazlı Pazarspor, 13. Hafta karşılaşmasında İstanbul deplasmanında Alibeyköyspor ile karşı karşıya geldi.

Maçın ilk yarısında ev sahibi Alibeyköyspor 22’nci dakikada Safa Çağlar ve 34’üncü dakikada Bünyamin Balat’ın attığı gollerle 2-0 öne geçti. 44’üncü dakikada Oktay Gümüş’ün attığı golle Pazarspor farkı bire indirerek ilk yarının sonucunu belirledi.

İkinci yarının 62’nci dakikasında Mehmet Aytemiz’in yerine oyuna giren Çaykur Rizespor’un altyapı oyuncusu Kazım Kopuz, oyuna girdikten dört dakika sonra 66’ncı dakikada kaydettiği golle takımına 2-2’lik beraberliği sağladı. Maçın 83’üncü dakikasında ise ilk golün mimarı Safa Çağlar’ın attığı golle ev sahibi ekip sahadan 3-2 galip ayrıldı ve Pazar ekibine puan kaptırmadı.

Son dakikalarda kalesinde gördüğü golle haftayı puansız kapatan Pazarspor 14 puanda kaldı ve 13’üncü sırada haftayı tamamladı. Alibeyköyspor ise ikinci galibiyetini alarak 11 puana yükseldi ve 16’ncı sırada haftayı tamamladı.

Pazar ekibi, 25 Kasım Pazar günü saat 13.00’de oynayacağı 14. Hafta karşılaşmasında sahasında 19 puanlı Esenler Erokspor’u konuk edecek.