Pazarspor sezonun üçüncü galibiyetini aldı

TAKİP ET

Ligde kalma ümitlerini mucizeden de öteye bırakan Pazarspor, Balıkesirspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ederek üçüncü galibiyetini aldı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 33. Hafta karşılaşmasında Pazarspor, ligin ilk devresinde 1-0 mağlup olduğu Baynet İnşaat Balıkesirspor takımıyla bu kez deplasmanda karşı karşıya geldi.

Küme düşmemeye oynayan iki takımın mücadelesinin ilk yarısı 16'ncı dakikada Emrullah Ertuş'un attığı golle 1-0 Pazarspor'un üstünlüğüyle tamamlandı. 27'nci dakikada ev sahibi Balıkesirspor penaltı kazansa da Hasan Can Bingül bu şansı gole çeviremedi.

İkinci yarının 52'nci dakikasında Balıkesirspor, Kağan Kayalı'nın direk kırmızı kart görmesi sonucu 10 kişi kalırken, 87'nci dakikada ise bu kez Hüseyin Karabey direk kırmızı kart gördü ve ev sahibi ekip 9 kişi kaldı. Rakibin iki eksiğini avantaja çeviren Pazarspor 90+1'inci dakikada Sercan Besler'in attığı golle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

33 haftanın geride kaldığı ve deplasmanda ikinci kez, toplamda ise üçüncü kez hanesine 3 puanı yazdıran Pazarspor, puanını 20 yaparak kendisi gibi küme düşmeme mücadelesi veren Balıkesirspor ile aradaki farkı bire indirse de, kalan 5 maçta en az 10 puan toplayıp rakiplerinin de puan kaybetmesi gerektiği gerçeklikte mucizeleri bekleyecek.

Pazarspor, 23 Nisan Pazar günü saat 15.00'da oynayacağı 34. Hafta maçında 41 puanlı Weecoins Kırklarelispor deplasmanına konuk olacak. İlk devre Rize'de karşılaşan ekiplerin mücadelesinde gol sesi çıkmamıştı.