Pazarspor sezona mağlup başladı

TAKİP ET

Ligin ilk maçında Pazarspor, sahasında konuk ettiği Kırşehir Belediyespor'a 3-0 mağlup oldu.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Mavi-Beyazlı Pazarspor, sezonun ilk maçında sahasında Kırşehir Belediyespor’u konuk etti.

İlk yarısı 1-0 konuk ekibin üstünlüğüyle tamamlanan maçta rakibin ilk golünü uzatma dakikalarında Pazarspor’un eski oyuncusu olan ve Çaykur Rizespor tarafından transfer edilerek bu sezon Kırşehir ekibine kiralık gönderilen Can Muhammet Vural kaydetti.

İkinci yarıda konuk ekip 53’üncü dakikada Hakan Erçelik’in golü ile skoru 2-0’a taşırken 85’inci dakikada ise Tugay Adamcıl maçın skorunu belirledi. Kalan sürede başka gol gelmeyince Kırşehir Belediyespor 3 golle hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu.

Sezona puansız başlayan Pazarspor, bu sezon Çaykur Rizespor tarafından transfer edileren Pazar’a kiralanan Uğur Can Semizoğlu’nu 84’üncü dakikada oyuna sokarken geçen sezon Yeşil-Mavili U19 takımında oynayan ve Pazarspor’da profesyonele imza atan İlhan Topatar’ı da 72’nci dakikada oyuna soktu.

Pazarspor, 12 Eylül Pazar günü saat 16:30’da oynayacağı 2. Hafta maçında Nazilli Belediyespor deplasmanına konuk olacak.