Pazarspor şaşırttı! Bu nasıl pilot takım?

TAKİP ET

Çaykur Rizespor'un 3. Lig ekibi Pazarspor ile geçtiğimiz aylarda yaptığı pilot takım uygulamasına gölge düştü. Mavi-Beyazlı ekip, Çaykur Rizesporlu yöneticilerin haberi olmadan, ücretleri Rizespor tarafından ödenecek 2 futbolcuyu geri yolladı.

Geçtiğimiz ay içinde Çaykur Rizespor ile Pazarspor arasında pilot takım anlaşması yapılmış ve bu anlaşma kapsamında Yeşil-Mavili kulüp altyapısında yetişen 5 futbolcu sezon sonuna kadar Mavi-Beyazlı ekibe kiralanırken, aynı zamanda Pazarspor’un Erzurum kampı masrafları Çaykur Rizespor tarafından karşılanmış, Yeşil-Mavili Kulüp Şoförü de Pazarspor için görevlendirilmişti.

Yeni sezon hazırlıkları öncesinde Pazarspor, Çaykur Rizespor’dan geçtiğimiz sezon da takımda forma giyen Muhammed Emin Balcılar ve Sinan Yazıcı’yı yeniden kadrosuna dahil ederken ayrıca Kazım Kopuz, Berat Delihasan ve Muhammet Çelik’i de pilot takım uygulaması kapsamında sezon sonuna kadar renklerine bağlamıştı.

Ön protokol imzalanarak kulübe dahil olan ve Pazarspor’un hem Rize’de, hem de Erzurum’da gerçekleştirdiği kamp sürecine katılan Çaykur Rizesporlu futbolcular Berat Delihasan ve Muhammet Çelik, önceki gün kendileriyle yapılan görüşme sonrasında, transfer döneminin bitimine 4 gün kala takımdan ayrıldılar.

Alınan bu kararda Yeşil-Mavili Kulüp Yöneticilerinin bilgisi olmadığı öğrenilirken, pilot takım anlaşmasının sorgulanmasına sebep olan gelişme sonrasında Yeşil-Mavili Kulübün nasıl bir adım atacağı merak ediliyor.

Öte yandan pilot takım uygulaması kapsamında Pazarspor'a kiralanan futbolcuların ücretlerinin de Çaykur Rizespor tarafından ödeneceği açıklanmıştı.