Pazarspor, sahasında ilk galibiyetini aldı

TAKİP ET

Pazarspor, sahasında konuk ettiği ve 1-0 geriye düştüğü maçta Sultanbeyli Belediyespor'u 3-2 mağlup ederek ligdeki ikinci galibiyetini elde etti.

TFF 3. Lig 2. Grup 8. Hafta karşılaşmasında Mavi-Beyazlı Pazarspor, dört gün önce oynadığı ve golsüz berabere kaldığı Adıyaman deplasmanının ardından sahasında Sultanbeyli Belediyespor'u konuk etti.

Pazarspor'un sahasındaki bakım nedeniyle Hopa İlçe Stadında oynanan maçın ilk yarısında konuk ekip 27'nci dakikada Anır Gir'in penaltıdan kaydettiği golle 1-0 öne geçti. 42'nci dakikada Pazarspor, Soner Ergençay'ın golü ile beraberliği sağlarken golden iki dakika sonra bu kez Sinan Yazıcı'nın golü ile 2-1 öne geçerek ilk yarıyı önde tamamladı.

İkinci yarının hemen başında 49'uncu dakikada Soner Ergençay ev sahibi Pazar ekibini 3-1 öne geçiren ve kendisinin de ikinci golünü kaydetti. 72'nci dakikada ise konuk Sultanbeyli ekibinde ilk golün mimarı Anıl Gir, hem kendisinin hem takımının 2'nci golünü kaydetti. 87'nci dakikada Uğur Bulut'un çift sarı karttanm gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kalmasıyla 10 kişi kalan Pazarspor, sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Sezonun ikinci galibiyetini elde eden Pazarspor, 10 puana ulaşarak haftayı 8'inci sırada tamamladı. Sultanbeyli Belediyespor ise 7 puanda kalarak 15'inci sırada haftayı tamamladı.

Pazarspor, 21 Ekim Pazar günü saat 14.00'de deplasmanda oynayacağı 9. Hafta karşılaşmasında 7 puanlı Elaziz Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.