Pazarspor küme düşmeyi garantiledi

TAKİP ET

Pazarspor, sahasında iki kez öne geçti maçta küme düşme potası rakibi Uşakspor ile 2-2 berabere kalınca kümede kalma umutlarını tüketmiş oldu.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 32. Hafta karşılaşmasında Pazarspor, ligin ilk devresinde deplasmanda 1-1 berabere kaldığı AFC Kablo Kanalları Uşakspor ekibini bu kez sahasında konuk etti.

Maçta kaydedilen 4 gol de ilk yarıda geldi. Pazar ekibi iki kez öne geçmesine rağmen rakip Uşakspor beraberliği yakalarken karşılaşmanın ikinci yarısında iki ekip de birbirine üstünlük sağlayamadı. 88'inci dakikada Ali Arda Bulut'un ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle Uşakspor maçı 10 kişi tamamladı.

Karşılaşmanın hemen ilk dakikasında Feyyaz Aydil'in golü ile Pazarspor 1-0 öne geçti ve bu gole 17'nci dakikada Cengiz Demir karşılık vererek beraberliği sağladı. 27'nci dakikada Mehmet Cansın Çiçek ile bir kez daha Pazar ekibi öne geçse de 45'inci dakikada bu kez Efecan Barlık'ın golü ile Uşak ekibi bir kez daha beraberliği yakaladı. Karşılaşma ilk yarıda kaydedilen gollerle 2-2'lik skorla tamamlandı.

Mavi-Beyazlı Pazarspor maça kalede Doğukan Özkan olmak üzere Mehmet Cansın Çiçek, Onur Kızılta, Korhan Güler, Sercan Besler, Ömer Çalışkan, Kadir Salih, Emrullah Ertuş, Metin Güler, İlhan Topatar ve Feyyaz Aydil 11'i ile çıktı. İkinci yarının hemen başında Kadir yerini Bedirhan Özyurt'a bırakırken 72'nci dakikada ise oyundan çıkan Emrullah yerini Seymen Salih Adalı'ya bıraktı.

Sezon başından bu yana yaşadığı ekonomik sorunlar, futbolcularına ve kulüp çalışanlarına maaş ödeyemeyen Pazarspor aldığı kötü sonuçlarla 2. ligde kalmayı hak etmediğini ortaya koydu. Kötü yönetimle 32 haftada 17 puan toplayabilen Pazarspor, kümede kalma adına mutlak yenmesi gereken rakibi Uşakspor ile berabere kalınca, kümede kalma umutlarını da tüketmiş oldu.

Pazarspor, 19 Nisan Çarşamba günü saat 15.00'da oynayacağı 33. Hafta maçında Baynet İnşaat Balıkesirspor deplasmanına konuk olacak. Balıkesirspor, ilk maçta Pazarspor'u Rize'de 1-0 mağlup etmişti.