Pazarspor hazırlık maçında Hopa ekibiyle berabere kaldı

TAKİP ET

TFF 2. Lig ekibi Pazarspor, hafta sonu oynayacağı Kastamonuspor maçı öncesinde Artvin Hopaspor ile hazırlık maçı oynadı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Pazarspor ile TFF 3. Lig 3. Grup temsilcisi Artvin Hopaspor, hafta sonu doynayacakları karşılaşmaları öncesinde hazırlık maçı oynadılar.

Pazar İlçe Stadında oynanan hazırlık maçının ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı. 34'üncü dakikada Ömer Faruk Çalışkan ile Pazarspor 1-0 öne geçerken Hopa ekibi 43'üncü dakikada Kutay Kurt'un golü ile beraberliği sağladı ve ilk yarı tamamlandı.

İkinci yarıda 54'üncü dakikada Hopa ekibi Berkay Özer'in golü ile 2-1 öne geçerken 67'nci dakikada kullanılan köşe vuruşunda gelen topu direk filelere gönderen Eyüp Ensar Bozkurt beraberliği sağladı. 70'inci dakikada Eray Pazar'ın golü ile bir kez daha konuk ekip öne geçse de Pazarspor'da Eyüp Ensar bu kez 80'inci dakikada kazanılan penaltı şansını gole çevirerek takımına bir kez daha beraberliği getirdi ve hazırlık maçı 3-3 tamamlandı.

Ligin 25. Hafta karşılaşması için 05 Mart Pazar günü saat 14.00'da GMG Kastamonuspor deplasmanına konuk olacak olan Pazarspor, 11 puanla ligin son sırasında bulunuyor. 15 maçın kaldığı ligde Mavi-Beyazlı takım, kümede kalma şansını geride kalan haftalarda zora sokmuştu.