Pazarspor galibiyeti yine tutamadı

TAKİP ET

Uşak deplasmanında 1-0 öne geçen Pazarspor, maçın bitimine az bir süre kala kalesinde ggolü gördü ve beraberlikle yetindi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 13. Hafta karşılaşmasında Pazarspor, deplasmanda Uşakspor’un konuğu oldu.

İlk yarıyı 27’nci dakikada İlhan Topatar’ın attığı golle 1-0 önde tamamlayan Pazarspor, ikinci yarıda maçın bitimine 4 dakika kala kalesinde golü gördü ve 3 puandan oldu. Ev sahibi Uşakspor’a beraberliği getiren golü 86’ncı dakikada İbrahim Demir kaydetti.

Maça kalede Yasin Davuş olmak üzere Mehmet Cansın Çiçek, Oğulcan Enes Demiroğlu, Onur Kızıltaş, Sercan Besler, Yağız Aktaş, Metin Güler, İlhan Topatar, Maksut Birben, İsmail Düzgün ve Önder Selimoğlu 11’i ile çıkan Pazarspor’da teknik direktör Kemalettin Şentürk, geçen haftanın aksine bu kez 79’uncu dakikadan itibaren tüm hamlelerini sahaya sürdü. 79’uncu dakikada Oğulcan Enes yerini Güvenç Usta’ya, Sercan yerini Ahmet Karataş’a bırakırken, uzatma dakikalarında ise İsmail yerini Hakan Doğru’ya, İlhan yerini Özgür Kutlu’ya ve Yağız yerini Eyüp Ensar Bozkurt’a bıraktı.

Ligin dibine demirleyen ve her puan kaybında ligde kalma ümitlerini biraz daha azaltan Pazarspor haftayı 6 puanla kapattı. Uşakspor ise 10 puana yükseldi. Mavi-Beyazlı ekip, lige verilecek olan bir hafta aradan sonra 13 Kasım Pazar günü saat 14.00’da oynayacağı 14. Hafta maçında sahasında Baynet İnşaat Balıkesirspor’u konuk edecek.