Pazarspor evinde yine kayıpta

TAKİP ET

TFF 3. Lig 2. Grup temsilcisi Pazarspor, ligin 7. haftasında evinde konuk ettiği Kırıkhanspor'a 2-0 mağlup oldu.

Ligde aldığı başarısız sonuçlarla hayal kırıklığı yaratan ve geçen hafta deplasmandan bu sezon ilk kez 3 puanla dönen Mavi-Beyazlı Pazarspor, ligin 7. Hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Kırıkhanspor'a maçın ikinci yarısında yediği gollerle 2-0 mağlup oldu.

Maçın ilk yarısı her iki tarafın da birbirine üstünlük sağlayamadığı eşit bir mücadeleyle tamamlanarak takımlar devreyi golsüz eşitlikle tamamladı. İkinci yarıda konuk ekip Kırıkhanspor, 52'nci dakikada Mehmet Akif Şerifoğlu'nun golü ile 1-0 öne geçti. Maçın skorunu ise 70'inci dakikada Mustafa Olcaytu Ergen belirledi ve Pazarspor 2-0 yenilerek ligdeki üçüncü mağlubiyetini aldı.

Haftayı 6 puanla 15'inci sırada tamamlayan Pazarspor, 23 Ekim Pazar günü saat 15.30'da oynayacağı 8. Hafta karşılaşmasında 12 puanlı Düzcespor deplasmanına konuk olacak. Kırıkhanspor ise dördüncü galibiyetini aldı ve 14 puanla 2'nci sırada yer aldı.

Pazarspor: 0 - Kırıkhanspor: 2

Stat: Pazar İlçe

Hakemler: Özer Özden, Suha Adıyaman, Boran Turhan, Levent Görün

Pazarspor: İsmet Yumakoğulları, Mustafa Akpulat, İbrahim Demirer, Aykut Civelek, Egemen Zengin (Dk 72 Ali Özgür Basa), Mehmet Mert Özkaptan (Dk 72 Maksut Birben), İlhan Faruk Güler, Mazlum Öndil (Dk 59 İlyas Sarı), Hacı Şükrü Çiçek, Oğuzhan Demirer, Mehmet Aytemiz

Yedekler: Fethi Bilgin, Tugay Turhan, Taha Batuhan Yayıkcı, Hasan Kul

Teknik Direktör: Hakan Tecimer

Kırıkhanspor: Bahadır Kaya, Alican Özaltun, Mustafa Acar, Muhsin Polat, Güven Gürsoy (Dk 85 Görkem Özkul), Özcan Dağ, Murat Kara, Ömer Gür, Mehmet Akif Şerifoğlu, Mustafa Olcaytu Ergen (Dk 75 Sercan Uslu), Yasin Reis (Dk 61 Ertuğrul Köktürk)

Yedekler: Göktuğ Yapıcı, Hüseyin İbiş, Mehmet Berber, Hakan Doğan

Teknik Direktör: Hakan Çimen

Goller: Dk 52 Mehmet Akif, Dk 70 Mustafa Olcaytu (Kırıkhanspor)

Sarı Kartlar: Mustafa. Maksut, Oğuzhan (Pazarspor), Mustafa Olcaytu, Mehmet Akif (Kırıkhanspor)