Pazarspor'da koronavirüse inat 3 puan

TAKİP ET

Koronavirüs yüzünden 10 kişi eksikle 15 kişilik kadrosuyla Elazığspor deplasmanına giden Pazarspor, 3-0'lık galibiyetle 3 puanın sahibi oldu.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Pazarspor, ligde 12. Hafta maçı için Tetiş Yapı Elazığspor deplasmanına konuk oldu.

Geçtiğimiz ay 12 futbolcusuna koronavirüs teşhisi konulan ve ardından 5 futbolcusu daha pozitif çıkan Pazarspor'da 9 futbolcu geçen süre içinde iyileşmiş, 8 futbolcunun ise tedavilerine devam ediliyordu. Bu süreçte 3 maçı ertelenen ancak TFF'nin aldığı son karar nedeniyle 10 eksik futbolcusuyla Elazığspor deplasmanına giden Pazarspor, 15 kişilik kadrosuyla sahaya çıktı.

İlk yarıyı 22'nci dakikada Eren Karadağ'ın attığı golle 1-0 önde kapatan Pazarspor, ikinci yarıda bu kez kazandığı penaltı şansını 73'üncü dakikada Eren Karadağ'ın ayağından gole çevirerek farkı ikiye çıkardı. Maçın skorunu belirleyen golü ise 78'inci dakikada Kadir Kaan Yurdakul kaydetti ve Pazarspor, 3-0'lık galibiyetle 4 maç sonra hanesine yeniden 3 puanı yazdırdı.

29 gün sonra yeniden sahaya dönen Pazarspor, Kırşehir Belediyespor, Mamak Futbol Kulübü ve Pendikspor maçları eksik olarak ligdeki puan durumunu 13'e yükseldi ve haftayı 13'üncü sırada tamamladı.

Mavi-Beyazlı ekip 03 Aralık Perçembe günü saat 13.00'de sahasında oynayacağı 13. Hafta maçında 9 puanlı Bayburt Özel İdarespor'u konuk edecek.