Pazarspor'da işler yolunda gitmiyor

TAKİP ET

Ligin dibine demirleyen Mavi-Beyazlı Pazarspor, Pazar günü sahasında konuk edeceği Balıkesirspor takımını yenerek kötü gidişe dur demek istiyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Pazarspor, Pazar günü saat 14.00’da oynayacağı ligin 14. Hafta maçında sahasında Baynet İnşaat Balıkesirspor ekibini konuk edecek.

Ligin 13 haftasında sadece 1 galibiyet elde edebilen ve 3 beraberliğe karşılık 9 yenilgiyle 6 puan toplayabilen Pazarspor, ligdeki tek galibiyetini ise Sarıyerspor deplasmanında elde etti. Sahasında taraftarına henüz 3 puan armağan edemeyen Pazar ekibi, yarın Balıkesirspor karşısında 3 puan alarak taraftarına armağan etmek istiyor.

Çabalar sonuca yansımıyor

Geçen hafta Uşakspor deplasmanında 1-0 öne geçmesine rağmen maçın bitimine 4 dakika kala galibiyetten olan Pazarspor, mağlup olduğu çoğu karşılaşmada son dakikalarda yediği gollerle puan kaybı yaşadı. Lige Rizeli teknik direktör Mustafa Kalafatoğlu ile başlayan Mavi-Beyazlı ekip, 6. Hafta oynanan Kastamonuspor mağlubiyetinin ardından Kalafatoğlu ile yollarını ayırmıştı. Kalafatoğlu ile 6 haftada 1 puan toplayan Pazarspor, yeni hocası Kemalettin Şentürk ile 7 maçta 5 puan topladı.

Ekonomik sorunlar aşılamıyor

Sezona ekonomik sorunlarla başlayan ve bu nedenle genç bir kadro kuran Mavi-Beyazlı ekipte yönetim maddi çıkmazı aşamıyor. Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak’tan takıma destek olmasını bekleyen yönetim, futbolculara ödemesi gereken paraları da ödeyemiyor. Galibiyet pirimi açıklanmayan ve normal ödemelerin bile zamanında yapılamadığı kulüpte hazır içecek su dahi alınamadığı iddia ediliyor.

Ligin ilk devresinin bitimine 6 maç kalırken, küme düşme hattıyla arasında 5 puan fark bulunan Pazarspor’da yönetimin ligde kalabilmek adına devre arasında nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.