Pazarspor'a 30 puan toplayan Cafer Aydın istifa etti

TAKİP ET

Erteleme maçında Pendikspor ile 1-1 berabere kalan Pazarspor'da Teknik Direktör Cafer Aydın ve ekibi maçın ardından istifa etti.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Pazarspor, ligin 11. Hafta erteleme maçında sahasında Pendikspor'u konuk etti.

İlk yarı 13'üncü dakikada Savaş Çakır'ın golü ile devreyi 1-0 önde kapatan Mavi-Beyazlı ekip 57'nci dakikada Pendik ekibinin kazandığı penaltı şansında Göksu Türkdoğan'ın golüne engel olamayarak sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Ligin ilk devresini böylece 33 puanla ve 5'inci sırada tamamlayan Pazarspor'da maçın ardından Teknik Direktör Cafer Aydın ve ekibi istifa etti.

Sezon başında takımı 2. Lige yükselten Şevki Tonyalı ile anlaşamayarak sezona Hakan Macit ile başlayan ve ilk 3 haftada puan alamayınca Macit ile yollarını ayıran Pazarspor, 4. Hafta maçına Selçuk Akçay ile çıkmış ve sahasında Vanspor'u 2-0 mağlup ederek ilk 3 puanını almıştı.

15 maçta 30 puan topladı

Ligde 5. Haftadan itibaren ise Cafer Aydın ile anlaşan Pazarspor, çıkışını sürdürerek ilk devreyi 33 puanla kapattı. Kovid-19 vakalarına ve 3 hafta maç oynayamamasına rağmen bu zorlu süreçte 7 haftalık yenilmezlik, 5 haftalık ise 3 puan serisi yakalayan Pazarspor ile çıktığı maçlarda 30 puan toplayan Cafer Aydın ve ekibinin Pendikspor maçı sonrası istifa etmesi şaşkınlık yarattı.

İstifaya devre arası transfer dönemi için belirlenen bütçenin neden olduğu iddia edilirken Pazarspor'un yeniden Şevki Tonyalı'ya teklif götüreceği belirtiliyor.