Pazarspor 3 puanı uzatmalarda aldı

TAKİP ET

Mavi-Beyazlı Pazarspor, sahasında konuk ettiği Kastamonuspor'u 3-1 mağlup etti.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup 37. Hafta maçında Pazarspor, ligin ilk devresinde deplasmanda 1-0 mağlup ettiği Kastamonuspor'u bu kez sahasında konuk etti.

Maçın ilk yarısı 23'üncü dakikada Feyyaz Aydil'in attığı golle 1-0 Pazarspor'un üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda 56'ncı dakikada Özgür Yılmaz'ın golü ile konuk ekip beraberliği yakaladı. Maçın uzatma dakikalarında ise Eren Karadağ önce 90+1'de, ardından 90+6'da kaydettiği gollerle maçın skorunu belirledi. Uzatma dakikalarında konuk ekip Hakan Olkan'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı.

Geöen hafta Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal'ın ikinci takımı olan Etimesgut Belediyespor'a 5-1 gibi farkla mağlup olan Pazarspor, bu hafta toparladı ve ligin bitimine 1 hafta kala hanesine 3 puan daha yazdırarak 50 puana ulaştı ve haftayı 12'nci sırada tamamladı. Kastamonuspor ise 36 puanda kaldı.

Pazar ekibi 08 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00'de oynayacağı ligin bu sezonki son maçında Karatay Termal 1922 Konyaspor deplasmanına konuk olacak. Pazarspor, ilk devre rakibini sahasında 2-0 mağlup etmişti.