Pazarspor, 3 puanı rakibine hediye etti

TAKİP ET

Ligde 9 hafta galip gelemeyen ve şeytanın bacağını 10'uncu maçta kıran Pazarspor'un sevinci kısa sürdü ve bir hafta aradan sonra Pendikspor'a 3 puanı resmen hediye etti.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup 30. Hafta maçında Pazarspor, ligin ilk devresinde sahasında 1-1 berabere kaldığı Pendikspor ile bu kez İstanbul deplasmanında karşı karşıya geldi.

İlk yarısı 1-0 Pazarspor'un üstünlüğüyle tamamlanan maçta, Mavi-Beyazlı futbolcuların hataları sonunda ev sahibi Pendikspor, sahadan 3-2 galip ayrılan taraf oldu.

Maçın 21'inci dakikasında Pazarspor Savaşhan Çakır'ın kaydettiği golle 1-0 öne geçerek soyunma odasına üstün girdi. Ancak ikinci yarının 57'nci dakikasında önce Mete Karahan, ardından 62'nci dakikada Şahinali Terzi'nin kendi kalelerine gol atması sonucu Pendikspor 2-1 öne geçmiş oldu. 74'üncü dakikada bu kez penaltı şansı kazanan Pendikspor, Ömer Can Sokullu'nun bu şansı gole çevirmesiyle 3-1 öne geçmiş oldu. 83'üncü dakikada Oğuzhan Demir, Pazarspor adına ikinci golü kaydetse de yeterli gelmedi ve ev sahibi ekip, Pazarsporlu futbolcuların hatalarından bulduğu 3 golle sahadan galip ayrıldı.

Ligin ikinci devresinde oynadığı ilk 9 maçta galip gelemeyen ve sadece 2 puan toplayabilen Pazarspor, geçen hafta oynadığı 10'uncu maçında Mamak FK'yı sahasında 6-1 mağlup ederek ikinci devrenin ilk 3 puanını almış ve farklı skorla moral bulmuştu. 3 puan sevinci kısa süren Mavi-Beyazlı ekip 1 hafta aradan sonra yeniden mağlubiyetle tanışarak 38 puanda ve 13'üncü sırada kaldı. Pendikspor ise puanını 39'a yükseltti ve 12'nci sırada haftayı tamamladı.

Pazarspor, 01 Nisan Perşembe günü saat 15.00'de oynayacağı 31. Hafta karşılaşmasında sahasında Tetiş Yapı Elazığspor'u konuk edecek. Pazarspor, ilk devre rakibini deplasmanda 3-0 mağlup etmişti.