Pazarspor 3 puana hasret kaldı

TAKİP ET

Pazarspor, ikinci devresi oynanan ligde son 9 maçta galibiyet yüzü göremedi ve sadece 2 puan toplayabildi.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Pazarspor, ligin 2'nci devresinde oynadığı 9 maçtan sadece 2 puan çıkartabildi.

En son 3 puanı ilk devrenin son maçında 1922 Konyaspor'u sahasında 2-0 mağlup ederek elde eden Pazarspor, bu maçla birlikte ligin ilk devresini 33 puanla 6'ncı sırada tamamlamıştı.

İlk devrenin ardından Teknik Direktör Cafer Aydın ile yollarını ayıran ve ikinci devreye Ferruh Özgün ile başlayan Pazarspor, bu hocasıyla 4 maçta 1 puan alabildi. Bu kez yoluna Adem Nebioğlu ile devam eden Mavi-Beyazlı ekip 5 maçta 1 puan daha elde etti.

Ligde 6'ncı sıradan 15'inci sıraya kadar gerileyen Pazarspor, ilk devre oynadığı 19 maçta 32 gol atıp kalesinde 25 gol görürken, ikinci devrede oynadığı 9 maçta 8 gol atıp kalesinde 21 gol gördü.

Son olarak deplasmanda oynadığı Kırşehir Belediyespor maçından da 3-0 mağlup ayrılan Pazar ekibi, kötü gidişata son vermek ve yeniden şeytanın bacağını kırarak 3 puan sahibi olabilmek için 18 Mart Perşembe günü saat 13.00'de sahasında Mamak FK takımıyla mücadele edecek.