Pazarspor, 2 oyuncusuyla sözleşme yeniledi

TAKİP ET

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Mavi-Beyazlı Pazarspor, orta saha oyuncusu Maksut Birben ve genç file bekçisi Reşat Şen ile sözleşmeleri uzattı.

Kulüp Tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde başarılı orta saha oyuncusu Maksut Birben ile ve bu sezon sonunda sözleşmesi dolacak olan kaleci Reşat Şen ile bir yıl daha anlaşmaya varıldı.

İmza töreni sonrasında açıklama yapan Maksut Birben, “Takım olarak geçireceğimiz başarılı bir sezonun ardından artık ben de daha üst liglere kendimi taşıyıp yuvadan uçmak istiyorum. İnşallah hepimiz için başarılı bir sezon olur ve hem takım, hem de kendi adıma hedeflerimize ulaşırız” diye konuşurken 20 yaşındaki Kaleci Reşat Şen ise “Bu sezon çok çalışıp, formayı kapıp sahaya çıkmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. İnşallah hem ben hedefime ulaşırım, hem de takım olarak başarılı bir sezon geçirerek yeniden ikinci lige döneriz” dedi.

2006 yılında Mavi, Beyazlı formayı giymeye başlayan, 2014 yılında da profesyonel olan Maksut Birben 2. ligde 31 maç oynayıp 4 gol atarken, 3. ligde ise 55 maçta forma giyinip 1 gole de adını yazdırmıştı. Reşat Şen ise 2011 yılında Mavi, Beyazlı formasını giyerken 2014 yılında Profesyonele imza atmıştı.