Pazarspor 2 kez öne geçtiği maçın uzatmalarında yenildi

TAKİP ET

Pazarspor, sahasında oynadığı ve 2 kez öne geçtiği maçta Elazığspor'a 3-2 mağlup oldu.

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup 31. Hafta karşılaşmasında Pazarspor, ligin ilk devresinde sahasında 3-0 mağlup ettiği Tetiş Yapı Elazığspor ile bu kez deplasmanda karşı karşıya geldi.

Pazarspor, ilk yarıyı Feyyaz Aydil'in 31'inci dakikada attığı golle 1-0 önde tamamlarken ikinci yarıda konuk ekip 53'üncü dakikada Muhammed İldiz'in golü ile beraberliği yakaladı. 73'üncü dakikada Onur Civelek'in golü ile Pazarspor bir kez daha öne geçse de Elazığspor 90+5'inci dakikada Hasan Ekici'nin golü ile yeniden beraberliği yakaladı, 90+7nci dakikada ise İzzet Topatar'ın golü ile 3-2 öne geçen Elazığ ekibi sahadan galibiyetle ayrılmış oldu.

Ligin ikinci devresinde ilk 9 hafta galip gelemeyen ve sadece 2 puan toplayan Pazarspor, 10'uncu maçında Mamak FK'yı 6-1 mağlup ederek yakaladığı morali, çıkışa geçme eğitimine taşıyamadı ve geçen hafta aldığı 3-2'lik Pendikspor mağlubiyetinden sonra Elazığspor'a da 3-2 yenildi ve ikinci devre oynadığı 12 maçta 9'uncu kez sahadan mağlup ayrıldı.

Haftayı 38 puanla 13'üncü sırada tamamlayan Pazarspor, 07 Nisan Çarşamba günü saat 15.00'de oynayacağı 32. hafta maçında 34 puanlı Bayburt Özel İdarespor deplasmanına konuk olacak. Pazar ekibi ligin ilk devresinde sahasında konuk ettiği rakibini 4-0 mağlup etmişti.