Pazarspor 1 puanla başladı

TAKİP ET

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekibi Pazarspor, ligin ilk maçında evinde konuk ettiği Osmaniyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Pazar İlçe Stadının bakıma alınması nedeniyle evindeki ilk maçını Hopa'da oynayan Mavi-Beyazlı Pazarspor, zayıf rakibi karşısında 2 puan bıraktı. Pazarspor 84’üncü dakikada Mert Özmen'in ayağından bir de penaltı kaçırdığı maçtan golsüz beraberlikle ayrılarak 1 puanla lige başladı.

Pazarspor ilk maçına kalede Ceyhun Demircan olmak üzere Emrecan Afacanoğlu, Maksut Birben, Reha Kurt, Mehmet Aytemiz, Muhammed Emin Balcılar, Egemen Zengin, Mert Özmen, Aykut Civelek, Sinan Yazıcı ve Oktay Gümüş on biri ile başladı. Muhammed Emin 58’inci dakikada yerini Soner Ergençay’a, Sinan 68’inci dakikada yerini Ozan Karabacak’a ve Mehmet ise 89’uncu dakikada yerini Can Muhammet Vural’a bıraktı.

Çaykur Rizespor altyapısından sezona sonuna kadar kiralanan ve geçtiğimiz sezon da Pazarspor forması giyen futbolcular Muhammed Emin Balcılar ve Sinan Yazıcı ilk on birde kendilerine şans bulurken 90 dakikayı tamamlayamadılar. Yeni Yeşil-Mavili kulüpten sezon sonuna kadar kiralanan Kazım Kopuz ise kadroda yer almadı.

Pazarspor, 08 Eylül Cumartesi günü saat 15.30’da oynayacağı ligin 2. Hafta maçında Trabzon deplasmanında Ofspor ile karşı karşıya gelecek.