Pazar'da sağlık çalışanlarına ev yapımı destek

TAKİP ET

Türk Eğitim-Sen Rize Şubesi'ne bağlı Pazar İlçe Temsilciliği tarafından Kaçkar Devlet Hastanesi'nde çalışan sağlık çalışanlarına ev yapımı pasta, börek ve benzeri yiyecekler hazırlanıyor.

Türk Eğitim-Sen Pazar İlçe Temsilcisi H.Selim Baltacı konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Geçirdiğimiz şu sıkıntılı süreçte, ilçemizde bulunan hastanemizde aralıksız çalışan sağlık çalışanlarına destek amacıyla öğretmenlerimizle birlikte ev yapımı pasta börek ve benzer yiyecekler yaparak sağlık çalışanlarımıza moral olmaya çalışacağız." dedi.

Korona virüs salgınıyla mücadele ederken bu süreçte evlerine gidemeyen, çocuklarına hasret kalan sağlık çalışanlarının yüzlerinde bir gülümsemeye sebep olmalarının kendilerini de mutlou ettiğini belirten Baltacı "Bir nebze olsun onlara destek verebilmişsek ne mutlu bize. Dört gündür devam eden ve bundan sonra da devam edecek olan ziyaretlerimizle hem sağlık çalışanlarımızın ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda yalnız olmadıklarını hissettirmek istedik. Onlardaki bu mutluluğu gözlemlemek, ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bize de gösterdi Rabbim tüm sağlık çalışanlarımızın yardımcısı olsun.” dedi.