Paribu Yeni Üyelik ile 10 TL Hediye

TAKİP ET

Bitcoin gibi kripto para al-sat işlemi gerçekleştirebileceğiniz paribu.com'a yeni üye olan herkese 10 TL hediye ediliyor.

Ülkemizde Kripto Para piyasasına giren lisanslı firmalardan bir tanesi olan Paribu.com yeni üyelik kaydı oluşturan herkese 10 TL hediye ediyor.

Bitcoin, Ethereum, Ripple, Tether gibi Kripto Para al/sat işlemi gerçekleştirebileceğiniz paribu.com sitesine üye olup android ya da apple cihazlarınıza paribu uygulaması indirerek oturumunuzu açtığınız taktirde 10 TL hesabınıza tanımlanıyor ve hediye 10 TL'yi anında istediğiniz kripto parayı alarak yatırıma başlayabiliyorsunuz.

Hesabınızı oluşturduktan sonra dilerseniz Paribu.com'a ait Akbank Hesabına para göndererek yatırım işleminize devam edebilir, dilediğiniz zaman yatırımlarınızı çekebilirsiniz. Aylık 5 Milyon TL'ye kadar günlük ise 1 Milyon TL'ye kadar işlem yapılabiliyor. 100 Bin TL'ye kadar yüzde 0,25 Maker ve yüzde 0,35 Taker komisyonu alınan sitede 50 Milyon TL üstü al/sat işlemlerinde ise komisyon ücretleri yüzde 0,01 ile yüzde 0,05 oranına düşüyor.

Paribu.com'un bitcoin dünyasına giriş yapmanızı sağlayan 10 TL'lik ilk adım hediyesiyle ilk kripto para alım işleminizi gerçekleştirebilir ve anlık olarak paranızın değer kazandığını görebilirsiniz.

Paribu.com Uygulaması ve sitesi sayesinde 22 kripto para birimi ile işlem yapabiliyorsunuz.

paribu.com paribu yeni üyelik paribu 10 tl hediye paribu yeni üyelik hediyesi paribu yeni üyelik oluşturma paribu.com yeni üyelik oluşturma paribu.com yeni üyelik paribu uygulaması paribu.com uygulaması