Paribu 5000 Doge Hediye Yalanı!

TAKİP ET

İnternet dolandırıcıları bu kez de Paribu üzerinden katılan kişilere 5000 Doge Hediye edileceği vaadiyle dolandırıcılık yapıyorlar.

Ülkemizde Kripto Para piyasası için işlem yapan firmalardan biri de Paribu Teknoloji A.Ş. firmasıdır.

Bitcoin başta olmak üzere Etherium, Dogecoin ve Ship gibi onlarca alt coin ve fun token alım satım işlemlerinin gerçekleştirilebildiği Paribu firması da internet dolandırıcılarının gündeminde yer alıyor.

Başta facebook olmak üzere çeşitli sosyal medya platformlarında görülmeye başlayan sponsorlu reklam içeriklerinde Paribu'nun kayıt olan herkese 5000 Doge hediye edeceği vaadinde bulunuluyor.

Özensiz ve photoshop olduğu çok belli olan tasarımlarla insanları kandırmaya çalışan dolandırıcılar, linke tıklayan kişileri dogecoinparibuhediyeler.com gibi sahte olduğu çok belli olan sitelere yönlendiriyor.



Bu sahte sitelere üye olup para yatıran kişiler ise 5000 Dogecoin sahibi olacağını düşünürken, yatırdıkları paralardan da oluyorlar.

Bu tür kötü niyetli kişilere paranızı kaptırmamak için her sosyal medya platformunda gördüğünüz reklamlara tıklamamayı ve kampanyanın teyidi için ilgili firmaların resmi sitelerini kontrol etmeyi unutmayın!

Binance 500 Dolar Dogecoin Hediye Yalanı!

Paribu Yeni Üyelik ile 10 TL Hediye

paribu paribu.com paribu 5000 doge paribu 5000 dogecoin paribu 5000 doge hediye paribu 5000 dogecoin hediye paribu 5 bin doge hediye paribu 5 bin dogecoin hediye