Papara dolandırıcıları bu kez WhatsApp'a dadandı

TAKİP ET

Papara dolandırıcılarının yeni adresi bu kez de mesajlaşma uygulaması WhatsApp oldu.

Papara Elektronik Para A.Ş. firmasına bağlı olan ödeme yöntemi Papara üzerinden dolandırıcılık yapan kişiler, bu kez de vatandaşları mağdur edebilmek için mesajlaşma uygulaması WhatsApp'i kullanmaya başladılar.

Yabancı ülke numaraları üzerinden WhatsApp aracılığıyla vatandaşlara mesaj atan dolandırıcılar, Papara hesaplarını günlük 200 TL'ye kiraladıklarını ve kiralama sonunda hesapların kullanıcı tarafından geri alınabileceğini belirtiyorlar.

Sitemizde daha önce de yaptığımız haberlerde özellikle instagram ve facebook üzerinden verdikleri Papara Hesabı Kiralama ilanlarıyla binlerce vatandaşı mağdur eden dolandırıcılar, bu kez WhatsApp uygulaması üzerinden dolandıracakları yeni vatandaşlar aramaya başladılar.

Günlük veya haftalık para ödemeleriyle Papara Hesabı Kiralama vaadiyle ele geçirdikleri Papara hesapları üzerinden kara para aklama ve kaçak bahis dahil, gerçek kullanıcıları kanun karşısında suçlu hale getirebilecek işlemler gerçekleştiren dolandırıcılar yüzünden, ele geçirilen Papara hesapları ise bir daha kullanılamaz hale geliyor.

WhatsApp üzerinden günde bir kaç kez kullanıcılara yabancı telefon numaralarıyla Papara Hesabı Kiralama ilanları gönderilirken, bu mesajlara inanıp bilgilerini paylaşan vatandaşların Papara hesapları kısa sürede ele geçiriliyor ve bir daha kullanılamaz hale geliyor.

Papara Elektronik Para A.Ş. firması ise bu tür dolandırıcılara karşı mücadele etmek yerine, sitemizde daha önce bu tür Papara Dolandırıcılarına karşı vatandaşlarımızı uyarmak amacıyla yaptığımız aşağıdaki haberlere ise mahkeme aracılığıyla erişime durdurma kararı getirmeye çalışıyor.

Papara Hesabı Kiralama İlanlarına Sakın İnanmayın!

Papara Dolandırıcılarına Dikkat Edin!

papara dolandırıcıları papara hesabı kiralama papara dolandırıcılığı papara hesabı kiralama ilanları whatsapp papara hesabı kiralama whatsapp papara hesabı kiralama ilanları whatsapp papara hesabı kiralama güvenli mi papara hesabı kiralama güvenli mi