Özçelik'ten Alime'e eleştiri: Tek kelam bile etmediler

TAKİP ET

BBP Rize İl Başkanı Ensar Özçelik, AK Parti Rize Teşkilatının Rize'yi 2-1 yapmak için seferbelik yaptığını söyledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize İl Başkanı Ensar Özçelik, önceki gün bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim'i Çay Kanunu ile ilgili açıklamalarından dolayı eleştirdi.

Alim'in yaptığı toplantıda muhalefet partilerini çay kanunu konusunda neredeyse ABD Başkanı Joe Biden'den destek isteyecek noktada oldukları şeklinde eleştirmesi üzerine BBP Rize İl Başkanı Özçelik, "20 yıldır çıktı çıkacak, bir çay sezonu daha bitti. Ortada ne tasarı ne kanun var. AK Parti İl Başkanı Sayın Alim olayı ABD Başkanı Biden'e kadar taşıdı, pes doğrusu. Bunlar Sayın Cumhurbaşkanımızı ve AK Parti'yi yaklaşan 2023 seçimlerde Rize’de 2-1 nasıl yaparız diye adeta seferber olmuşlar." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözüne en çok sahip çıkması gerekenlerin, özel sektörün taban fiyat altında yaş çay almasına ses çıkarmadığını söyleyen Özçelik, "Cumhurbaşkanımız yaş çay fiyatını 4 TL ile Rabia işareti yaptı. Onun bu sözüne Büyük Birlik Partisi Rize olarak biz sahip çıktık ve derhal taban fiyat uygulamasının çıkartılmasını, özel sektörün 2.20 TL'ye çay almasının önüne geçilmesini ve çay üreticimizin haklarının korunmasını söyledik. Oysa Cumhurbaşkanımızın sözüne en çok sahip çıkması gerekenler bu duruma sessiz kaldılar ve tek kelam bile etmediler. Büyük Birlik Rize olarak Devletimiz ve Aziz Milletimiz için varız. Gelin biran önce bu çay kanununu kamuoyu ile açıklayın ve meclisten çıkartın, bu tartışmalara bir son vererek Rize’mizde yapılması gereken başka hizmetleri projeleri konuşalım." dedi.