Özçelik: Rize'de rakiplerimizi biraz terleteceğiz

TAKİP ET

Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize İl Başkanı Ensar Özçelik, yapacakları çalışmalarla Rize'de diğer partilerdeki rakiplerini terleteceklerini söyledi.

BBP Rize İl Başkanı Ensar Özçelik, Rize’nin Online Kanalı Tv53’de yayınlanan ve Gazeteci Turgay Ayhan’ın sunduğu “Bir Başka Konu” programına konuk oldu.

Programda Gazeteci Turgay Ayhan’ın sorularını yanıtlayan Özçelik, parti çalışmaları hakkında bilgi verirken 07 Kasım Pazar günü saat 13:30’da İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde BBP Rize Merkez İlçe Kongresini gerçekleştireceklerini ve Genel Başkan Mustafa Destici’nin de kongreye katılmak üzere Rize’ye geleceğini duyurdu.

Yaklaşık 3 aylık bir süre içinde BBP Rize teşkilatı olarak ciddi bir aşama katettiklerini belirten Başkan Çzöelik, “Büyük Birlik Partisi ismi gibi hem Rizemizde hem de ülke genelinde çığ gibi büyüyor. Kolay değil, yolumuz zor ve dikenli ama gül kokularını da almaya başladık. İnanıyorum ki ilk genel seçimlerde Büyük Birlik Partimiz büyük bir patlama yapacak ve Mecliste grup olarak temsil edilecektir.” dedi.

TARİH BUNU YAZACAK!

Milli Görüş çizgisinden gelen ve Saadet Partisi ile Yeniden Refah Partisi’nde görevler aldıktan sonra BBP Rize İl Başkanı olan Özçelik, bu geçişle ilgili yaptığı açıklamada, “Milli Görüş bir çizgidir, yaşantıdır ve biz hala Elhamdülillah Milli Görüşçüyüz. Milli Görüş bir tabeladan ibaret de değildir. Milli Görüş çizgisinde önemli olan insanlara tepeden bakmamak, halkı kucaklamak, vatandaşın derdiyle dertlenmektir. Biz de bunlardan taviz vermiyoruz. İnşallah Rize’de adaletli bir il başkanı nasıl oluyor diye vatandaşlarımız görecek ve tarih de bunu yazacaktır. Önemli olan hizmettir. BBP’nin öncesine baktığımızda Milli Görüş ile haraket etmiş bir parti olduğunu görüyoruz. Biz de Merhum Muhsin Yazıcıoğlu liderimizin bayrağını Rizemize en iyi şekilde hizmet yaparak ileriye taşıyacağız.” dedi.



HALKIMIZI KUCAKLAYAN BİR YÖNETİM KURDUK

Birçok partiden teklif gelmesine rağmen bu teklifleri değerlendirmeyerek Büyük Birlik Partisi’ni seçtiğini belirten Özçelik, “Kendisini Rize’ye hizmete adamış arkadaşlarımızla bir araya gelerek karar verdik ve 12 Temmuz itibariyle partimizde göreve başladık. Halkımızın dertleriyle dertlenen, kibri olmadan halkımızı kucaklayan bir yönetim kurduk. Merkez İlçe dışında Çayeli, Derepazarı ve Fındıklı İlçe teşkilatlarımızı oluşturduk. Şu an enerjimizi 7 Kasım’da yapacağımız ve Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin de katılacağı Merkez İlçe Kongremize ayırdık. Kongremizden sonra diğer ilçelerimizde de teşkilatlanma çalışmalarımıza hız vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

RAKİPLERİMİZE FARK ATACAĞIZ

Cumhur ittifakı içerisinde yer alan partilerinin Rize’de kendi adaylarıyla ve kendi logosuyla seçimlere gireceğini vurgulayan Özçelik, “Hedefimiz Büyük Birlik Partisi’ni Rize’de önce ikinci parti, sonrasında ise birinci parti konumuna getirmektir. Bu da elbette çok çalışmakla olacaktır ve ben inanıyorum bunu da başaracağız. Özellikle Cumhurbaşkanlığı dışında oylarını bize vereceklerinin sözünü veren vatandaşlarımız var. Hatta Ak Partili olan da bu anlamda çok fazla vatandaşımız destek vereceklerini belirtiyorlar. Kadın Kollarımızı kurduk, Alperen Ocaklarımızı yeniden kurduk ve şu an il genelinde üye sayısı noktasında bini geçmiş durumdayız. Bu bir hizmet yarışıdır ve biz de bu yarışta rakiplerimize fark atacağımıza inanıyorum. Şu an vatandaşlarımız sanki Rize’nin 1 milletvekili varmış gibi düşünüyor ama emin olsunlar ilerleyen yıllarda mutlaka farklı bir milletvekili olacak. Bunu da biz başaracağız.” dedi.

RİZE SAĞLAMDA

“Rize’den Milletvekili adayı olmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna da yanıt veren Özçelik, “Halkımızın söylemi bizim için emirdir. Vatandaşlarımız birçok güzelliği hak ediyor. Çeşitli ziyaretlerimizde vatandaşlarımızdan aday olmamız yönünde istekler geliyor. Zaman ne gösterir bilemiyorum ama bu teveccüh devam ederse neden olmasın. Biz hizmet için buradayız ve bunu hep birlikte Rizeli hemşehrilerimizle yapmak niyetindeyiz. Kısa zamanda arkadaşlarımızla birlikte çok yol katettik ve daha bunlar da ısınma turları. Bu anlamda rakiplerimizi biraz terleteceğimize inanıyorum. Cumhurbaşkanımız zamanında Bana Ömerleri getirin diye bir cümle kurmuştu. Artık Cumhurbaşkanımız Rize’yi düşünmeyecek. Çünkü biz Büyük Birlik Partisi çatısı altında Ömerleri topladık ve Rize’de destan yazacak şekilde çalışmalara başladık. Rize sağlamda. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla bize oy verebilirler, tanıyanlar zaten biliyor, tanımayanlar da zamanla mutlaka tanıyacaklardır. Bizler bir arada kardeşçe hiçbir parti ayrımı yapmadan, ülkemizde kaybolmaya başlayan kardeşlik bağını yeniden inşa edeceğimize inanıyorum.” şeklinde konuştu.