Özçelik: Hakkımı helal etmiyorum

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından Rize Merkez İlçe Başkanlığı görevinden alınan Ensar Özçelik, hakkını helal etmediğini söyledi.

Yaklaşık 18 ay boyunca Yeniden Refah Partisi Rize Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve önceki gün Genel Merkez tarafından gönderilen bir yazı ile görevden alınan Ensar Özçelik için, başta Merkez İlçe Teşkilatı olmak üzere 3 belde teşkilatı da karara tepki göstererek istifa etmişti.

Karar sonrasında sessizliğini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasıyla bozan Ensar Özçelik, "Her Erbakan, Necmettin Erbakan değilmiş" diyerek, hakkında yapılan karalama kampanyasına karşı savunması alınmadığı için hem Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'a sitemlerini dile getirdi, hem de hakkını helal etmediğini ifade etti.

Saadet Partisi'nde çalışırken Fatih Erbakan'a karşı yapılan haksızlıkları gördüğü ve zulme sessiz kalmadığı için Erbakan Vakfı'nda gönüllü olarak çalışmaya başladığını hatırlatan Özçelik, "Her türlü eleştiri ve iftiraya kulaklarımı tıkayarak inandığım dava için gece gündüz demeden sadece Allah (CC) rızasını kazanmak için çalıştım. Bu yolda ilerlerken cebindeki son parasını bu dava için veren gariban kardeşimle makam mevki sahibi abilerim arasında hiçbir fark gözetmedim. Zaman içinde bu kadar fedakarca çalışan kardeşlerimin her yaptıklarını eleştiren tüm çabalarını küçümseyen bir zihniyet ile mücadeleme de devam ettim." dedi.

Her Erbakan, Necmettin Erbakan değilmiş

"Dava adamıyım" demekle dava adamı olunmayacağını ifade eden Özçelik, kendisini üzen iki noktaya vurgu yaptığı paylaşımında, "Birincisi, dava arkadaşlarımın 'düzelmezler başkan boşuna bekleme' dedikleri şahıslar için 'sabredin onlar da elbet hatalarını anlayacaklardır, bilmiyorlar bizim düsturumuzdur' dememdir. İkinci ve beni en çok yaralayan ise kendisine yapılan zulme karşı bir an bile düşünmeden safımı belli eden birisi olarak, Saygıdeğer Fatih Erbakan beyin bir kere bile 'ne oluyor' dememesi, hakkımda isnat edilenlere karşı şahsıma bir savunma hakkı bile tanımamasıdır. Ben bugüne kadar Rahmetli Necmettin Erbakan'ın nezaketinin, inceliğinin, adeletinin ve de lider duruşunun peşinden koşmuş bir Milli Görüşçü olarak şimdi anlıyorum ki her Erbakan, Necmettin Erbakan değilmiş." dedi.

Özçelik açıklamasını şöyle tamamladı; "Nasıl ki bir ölü için arkasından konuşmak günah ise bir daha ağzımdan malum parti ve ekibi için hiçbir kelam duyulmayacaktır. Hakkımı da helal etmiyorum. Rabbime havale ediyorum."

İlgili Haber

Yeniden Refah Rize'de istifa depremi