Özçelik: Başarılı olduğumuz için görevden alındık

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Eski Merkez İlçe Başkanı Ensar Özçelik, başarılı ve gayretli çalışmalar yapmalarının göze battığı ve bu yüzden görevden alındıklarını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanlığı görevinden alınan eski Başkan Ensar Özçelik, görevden alınmasıyla ilgili Tv53 Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanan Turgay Ayhan ile "Bir Başka Konu" programında açıklamalarda bulundu.

Başarılı oldukları için görevden alındıklarını belirten Özçelik, "Erbakan Vakfının kuruluşundan bu yana bu teşkilatın içerisindeyim. Elimden geldiği kadar en güzel şekilde yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte Rize’mizi temsil etmeye çalıştık. Hiçbir zaman çalışmalarımızda taviz vermedik. Her zaman haklının yanında, haksızın da karşısında olduk. Elimizden geldiği kadar da sesimizi ve partimizi Rize’mizin her bir tarafına tanıtmaya gayret gösterdik. Ama mükâfatımız görevden alınmak oldu." dedi.

İyi Yaptıklarımız Hanemize Suç Olarak Yazıldı

Yaptıkları gayretli ve başarılı çalışmaların hanelerine hep suç olarak yazıldığını kaydeden Özçelik: “Kongre sürecimizde salonu doldurmamız, güzel projeleri kamuoyu ile paylaşmamız, insanların Yeniden Refah Partisi'nin ve şahsımızı tanımaları için girişimlerde bulunmamız, başarılı olan birçok kardeşimizle birlikte zayıf olan ilçelerimiz veya kurulmaya çalışan ilçelerimizin yönetimleriyle birlikte hiç ayrım yapmadan çalışmalar yapmaya gayret göstermemiz hanemize suç olarak yazıldı. Bazı arkadaşlarımızın başarılı olmasından dolayı, fedakârlık ederek bu teşkilatlara ve bu davaya elinden geldiği kadar maddi ve manevi fedakârlıklarından ve üstün başarılarından dolayı bunlara hediye verdik. Bunun da teşkilatlarda suç olduğunu  büyüklerimiz sayesinde öğrenmiş bulunmaktayım. Basında daha fazla yer almamız, bilboardlara reklam vermemiz, ön planda görünmemiz göze battı.” ifadelerini kullandı.