Osman Karavin, ölümünün 2. yılında mezarı başında anıldı

TAKİP ET

05 Aralık 2016 günü vefat eden AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Osman Karavin, vefatının ikinci yılında mezarı başında anıldı.

Öğlen namazının ardından Merhum Osman Karavin’in hayrına Rize Belediyesi, Esnaflar ve arkadaşlarının yeniden düzenlettiği Kale camii çevresi ve şadırvanı için, Kale Camii İmam Hatibi Kadir Kara, yapılan bu hizmetlere teşekkür edip plaket takdimi gerçekleştirdi.

Plaket takdiminin ardından Şadırvanın ilk suyu Merhum Osman Karavin’in Annesi Saadet Karavin eşi Elif Karavin ve Belediye Başkanı Kasap,tarafından dualarla içilerek ruhuna hediye edildi. Program Kabir ziyareti ve Kur’an-‘ı Kerim okunması ile sona erdirildi.

Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Osman Karavin, 1 Aralık 2016’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın Trabzon'da katıldığı AKSA Çağrı Merkezi açılış töreni sırasında rahatsızlanarak KTÜ Farabi Hastanesine kaldırılmış, aort damarı yırtığı nedeniyle ameliyat edilmişti. Böbreklerinde kist olduğu ve kanı temizlemediği tespit edildiğinden 2. kez ameliyat geçiren Karavin, böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde verdiği yaşam mücadelesini yapılan müdahaleye rağmen 4 Aralık’ı 5 Aralık’a bağlayan gece saat 01.00 sıralarında böbrek yetmezliği nedeniyle kaybetmişti.