Ortada bir başarısızlık varsa teknik direktör olarak üstleneceğiz

TAKİP ET

Gençlerbirliği deplasmanında 1-0 mağlup olan Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman maç sonu açıklamasında, "Ortada bir başarısızlık varsa teknik direktör olarak üstleneceğiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'İn 25. Hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup olan Çaykur Rizespor 'da Teknik Direktör Hikmet Karaman, maç sonunda yaptığı basın açıklamasında kümede kalmak için kazanmaları gereken bir maçı yitirdiklerini dile getirdi.

Gençlerbirliği karşında önemli bir şansı değerlendirmediklerine dikkat çeken Karaman, "Maç kaybettikçe moral ve motivasyon da kaybediyorsunuz. Kümede kalma adına kaybetmemeliydik. Önemli bir şansı değerlendiremedik. İlk yarı çok pozisyon yoktu. İkinci yarıda Aydın sağ ayağıyla mükemmel vurdu ve gol oldu. Kornerden yakaladığımız pozisyonda top direkten dönmese ve golü bulsak, bir puan önemli olacaktı. Camia adına hem şanssızlık hem başarısızlık. Üç karşılaşmadır üst üste kaybediyoruz. Ortada bir başarısızlık varsa teknik direktör olarak üstleneceğiz" dedi.

İlgili Haber

Çaykur Rizespor'da puan kaybı devam ediyor