Oppo Reno5 Lite özellikleri ve fiyatıyla dikkat çekiyor

TAKİP ET

Türkiye'de son yıllarda popüler hale gelen cep telefonu markası Oppo'nun yeni Reno5 serisi fiyat ve özellikleriyle dikkat çekiyor.

Oppo, yeni Reno5 serisini ülkemizde de piyasaya sürdü. Oppo Reno5 ve Oppo Reno5 Lite isimli seçenekleriyle piyasaya çıkan telefonlar, hem fiyatlarıyla hem de özellikleriyle daha pahalı telefonlara taş çıkartıyor.

Oppo Reno5 Lite Özellikleri

Özellikle 3 bin 499 Lira olan ve fiyatıyla cep dostu görünen Oppo Reno5 Lite serisi, piyasaya çıktıktan sonra çok satanlar arasına girdiği gibi, kullanıcılardan da olumlu yorumlar aldı. Hızlı şarj olma özelliği ve 4310 mAh pil kapasitesiyle uzun süre kullanıma elverişli olan telefon, fotoğraf tutkunları için yapay zeka teknolojisini devreye sokuyor.

48 MP'lik yapay zeka destekli 4 arka kamerasıyla makro çekimden, ultra geniş açılı ve yakınlaştırılmış çekimlere kadar canlı ve kristal netliğinde fotoğraf çekimleri yapmak mümkün. Portre fotoğraf ve videolarda detaylarınıza renk verirken dilerseniz arka planı siyah-beyaz yapabiliyorsunuz. Aynı şekilde videolarınızı da tek renkli çekerek farklı bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Çift görüntülü video ile çektiğiniz anlara kendinizi de ekleyebiliyorsunuz.

8 GB Ram ve 128 GB Rom özelliği bulunan telefon tasarruf modu ile gün boyu yoğun kullanımda bile size yetecek bir performans sergiliyor. 6,41 inç delikli ekran boyutuyla hem video izlemek, hem de oyun oynamak keyifli hale geliyor. Android 11 ile birlikte ColorOS 11.1 yazılımıyla gelen telefonda yüz okuma özleliği ve ekran içi parmak izi okuyucuyla güvenliğinizi artırabildiğiniz gibi hızlı bir şekilde cihazınızı açabiiyorsunuz.

Oppo Reno5 ve Oppo Reno5 Lite Fiyatı

128 GB hafızası bulunan telefonlardan Oppo Reno5 4,499 TL fiyat ile satışa çıkarken Oppo Reno5 Lite ise 3,499 TL fiyat etiketine sahip bulunuyor. Her iki telefonunda Siyah ve Mor renk seçenekleri bulunuyor ancak bu iki renk, akan ışık tasarımıyla beyazdan başlayarak koyuya giden haliyle farklı bir tasarım sunuyor.

Fiyat-performans segmentinde bir çok markanın amiral gemisi telefonlarına fark atan Oppo Reno5 Lite, bu yılın en çok satacak cihazları arasında yer alacağa benziyor.

oppo reno5 oppo reno5 lite oppo reno 5 özellikleri oppo reno5 fiyatı oppo reno5 fiyatı ne kadar oppo reno5 özellikleri nedir oppo reno5 lite fiyatı oppo reno5 lite özellikleri oppo reno5 lite fiyatı ne kadar oppo reno5 lite özellikleri neler oppo reno 5 l