Onur Civelek Belediye Kütahyaspor'da

TAKİP ET

Rizeli genç futbolcu Onur Civelek, 3. Lig ekiplerinden Belediye Kütahyaspor ile anlaştı.

İki sezon önce 3. Lig ekiplerinden Düzcespor ile, geçen sezon ise 68 Aksaray Belediyespor takımlarıyla şampiyonluk yaşayan 25 yaşındaki Rizeli kanat oyuncusu Onur Civelek, TFF 3. Lig 3. Grup ekibi Belediye Kütahyaspor ile anlaştı.

Profesyonel kariyerine 20 yaşında 3 sezon formasını terlettiği Çaykur Rizespor’da başlayan Onur Civelek, futbola ise 11 yaşında Salarhaspor alt yapısında başladı. Rize Belediyespor ve Ofspor alt yapılarında forma giydikten sonra Çaykur Rizespor alt yapısına transfer olan Onur, profesyonel kariyerini Pazarspor’da sürdürdü. Düzcespor, Osmaniye Futbol Kulübü ve 68 Aksaray Belediyespor takımlarında görev alan Onur, 3. Ligde mücadele eden önce Düzce ve ardından Aksaray ekipleriyle üst üste 2 sezon şampiyonluk yaşayan isimlerden oldu.

Çaykur Rizespor alt yapısında çıktığı 81 maçta toplam 21 gol atan Onur Civelek, profesyonel kariyerinde ise 3. Ligde 57 maçta 5 gol, 2. Ligde 51 maçta 8 gol ve Türkiye Kupasında oynadığı 4 maçta 1 gol atarken toplam 112 maçta görev aldı.

Genç futbolcu kendisini Mavi-Lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atarak Belediye Kütahyaspor ile anlaşma sağladı. Kütahya ekibi ilk maçını 09 Eylül Cumartesi günü saat 15.30’da Kocaeli deplasmanında Darıca Gençlerbirliği ile oynayacak.