Online Ziraat Platformu

TAKİP ET

İnternetin hızlı gelişmesiyle birlikte tüm sektörler dijital ortamda hizmet vermeye başlamıştır.

Tarım ve hayvancılık sektörü de site sayesinde sanal ortamdadır. Tarım ve hayvancılığa ait ilk online site olma özelliğine sahip sitede ilan arama ve ilan verme özellikleri bulunmaktadır. İlan vermek için ve ürünlerinizi tanıtmak için sizlerden herhangi bir ücret talep edilmez. Firmalar ücretsiz tarım çiftçi ilan sitesi sayesinde fazla ücret ödemeden kaliteli ürünlere sahip olmaktadır.

Nasıl İlan Verilir?

Sitede ilan vermek ve mağaza açmak için siteye ücret ödemek zorunda kalmazsınız. İlan verirken ürün içeriğine uygun olarak tanıtım yapmanız gerekir. İlan verilmesinde sakınca olan ve satışı yasak olan ürünler ilan olarak verilemez. Verilen ilanın fiyat bilgisi açık olarak yer almalıdır. Verilen ilanın resmi mutlaka olmalıdır. İletişim numaraları eksiksiz bir şekilde belirtilmelidir. Sitede tarım ürünleri, büyükbaş ve küçükbaş hayvan alış satış ilanı verebilirsiniz.

Güvenli Alışveriş

Sitede yaptığınız alışveriş için ödeme yapmanız gerekecek. Ürün teslimi ve ödeme aynı yapılmalıdır. İlan sahibi ve alıcı arasındaki anlaşma siteyi bağlamadığı için kendinizi güvene alarak ödeme yapmanız en sağlıklı ödeme şekli olacaktır. Sitede güvenli alış veriş için önerileri okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Özellikle sığır büyükbaş hayvan alım satımında hayvanı görerek ücret ödemeniz gerekir. Tarıma dair her bilgiyi, tarım ilaçları, tarım ürünleri, tarım teknikleri gibi her konuda bilgi için ehallmall.com sitesine üye olmayı unutmayın.