Önder Demir, Salarhaspor ile yollarını ayırdı

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Rize temsilcisi Salarhaspor'da Teknik Direktör Önder Demir, kulübünden istifa etti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup Rize temsilcisi Salarhaspor'da Teknik Direktör Önder Demir, kulüpten istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Salarha ekibini Rize 1. Amatör Küme Liginden alarak Play-Off Ligine ve oradan da Kendirli Belediyespor'u baraj maçında mağlup ederek Bölgesel Amatör Lige taşıyan Antrenör Önder Demir, ilk devreyi 16 puan toplayarak 8'inci sırada tamamlayan takımıyla yollarını ayırdı.

İstifa haberini sosyal medya hesabından paylaşan Demir, "Çok güzel günler yaşadığım Salarhaspor kulübünden istifa etmiş bulunmaktayım. Eski kulübüme ligin ikinci yarısında şimdiden başarılar diliyorum..." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda "5 yıllık proje ile takımın başına geçtiğim 2.5 yıl emek verip çok güzel günler şampiyonluklar yaşadığım Bölgesel amatör Ligine kadar çıkdığımız Salarhaspor kulübü ile önümüzde ki günlerde bir araya gelerek gelecek hakkında önemli kararlar alacagiz şimdiden herkes için hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Lige iyi başlayan ve liderlik koltuğuna da oturan Salarha ekibinde, ekonomik nedenlerle son haftalarda istenilen sonuçlar alınamazken, devre arasında bazı futbolcuların da kulüpten ayrılacağı öğrenildi.