Oğuz Kaan: 'Hem oyun, hem de skor olarak çıkışa geçeceğiz'

TAKİP ET

Çaykur Rizesporlu futbolcu Oğuz Kağan Güçtekin, 'MKE Ankaragücü maçından sonra hem oyun hem de skor olarak çıkışa geçeceğiz.' dedi.

Yeşil-Mavili ekibin sezon başında Fenerbahçe'den transferi olan genç futbolcusu Oğuz Kağan, Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, lige çok iyi başladıklarını ancak son dört haftadır kaybettiklerini hatırlatarak, "MKE Ankaragücü maçına çok iyi hazırlanmıştık, Böyle bir skor beklemiyorduk. Futbol bu ama Ankaragücü maçıyla birlikte çıkışa geçeceğiz" dedi.

Antrenmanlarda herkesin elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını belirten Oğuz Kaan, "Bundan herkes emin olsun. Hepimiz bu takıma en iyi nasıl fayda sağlayabilirim diye düşünüyor. Fakat son dört haftada maçlarda sonuç alamıyoruz. Oyun olarak da iyi bir görüntü göstermiyoruz. Ama MKE Ankaragücü maçından sonra hem oyun olarak hem de skor olarak çıkışa geçeceğiz inşallah. Taraftarlarımız yine arkamızda olsun. Biz yine çok iyi hazırlanacağız. Kendi evimizde kazanarak üç puanı alacağız." dedi.

Son oynanan Aytemiz Alanyaspor maçında kısa bir süre oyuna giren Oğuz Kağan Güçtekin, kendi performansıyla ilgili ise "İlk kez bu sezon forma giydim. İnşallah daha fazla forma şansı bulacağım. Ben de takım için elimden gelenin en iyisini yapacağım." ifadesini kullandı.