Oğulcan Çağlayan, cephede savaşırken bırakıp kaçmıştır!

TAKİP ET

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Oğulcan Çağlayan ile ilgili yaptığı açıklamada "Oğulcan Çağlayan cephede savaşırken cepheyi terk etmiştir." dedi.

Oğulcan Çağlayan’ın sözleşmesini fesih etmesiyle alakalı konuşan Basın Sözcüsü Bakır, Oğulcan Çağlayan’ı sert bir dille eleştirdi.

Rizespor’un ligde kalma savaşında Oğulcan Çağlayan’ın cepheyi terk ederek kaçtığını söyleyen Bakır: “Oğulcan Çağlayan cephede savaşırken cepheyi terk etmiştir. Oğulcan Çağlayan’ın bu şartlarda kaçmış olması Atatürk’ün Türk futbolu için söylediği Zeki, Çevik, Ahlaklı sözüne aykırı bir davranıştır. Oğulcan kendi davasında opsiyon durumunda haklı olur veya olmaz, bu ayrı bir konu. Oğulcan ligin bitimine 6 hafta kala, bu takımın sakatlarının olduğunu bildiği halde kendi pozisyonunda bu takımın altarnatifi olmadığını bildiği halde, 6 maç sonrasında opsiyon durumunun herhangi bir şekilde kaybetmeyeceğini bildiği halde Oğulcan Cephe’de savaşırken bırakıp kaçmıştır.“ ifadelerini kullandı.

Rizespor'un geçtiğimiz yıl Oğulcan Çağlayan için yaklaşık bir buçuk milyon Euro bon servis bedeli ödediğini hatırlatan Bakır, "6 maç daha sabretseydi en azından bu takım savaşırken, ligde kalma yarışında savaşırken ben de o savaşta o cephede omuz omuza savaşayım deseydi, lig bittikden sonra opsiyon konusunda belki de taraftar da ona destek verecekti. Ama bugün burada maalesef Oğulcan cephede savaşan arkadaşlarını terk etmiş arkadaşları yalnız kalmıştır. Bunun kararını kamuoyuna bırakıyorum.” diye konuştu..