Netflix'in yeni Türk dizisi: Aşk 101

TAKİP ET

Ülkemizde de popüler hale gelen digital yayın platformu Netflix, yeni bir Türk dizisiyle takipçilerinin karşısına çıkıyor.

Dünyanın popüler digital yayın platformu Netflix, ülkemizdeki içeriklerine bir yenisini daha ekliyor. Hakan Muhafız ve Atiye isimli Türk dizilerinin ardından "Aşk 101" isimli yeni bir Türk dizisini takipçilerinin beğenisine sunacak olan Netflix, daha şimdiden tepkileri de üstünde topladı.

Kubilay Aka, Kaan Urgancıoğlu, Alina Boz, Pınar Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Selahattin Paşalı, İpek Filiz Yazıcı, Bade İşçil ve Müfit Kayacan'ın başrollerde yer alacağı 8 bölümlük "Aşk 101 (Love 101)" isimli gençlik ve komedi dizisinin tanıtımı için resmi sosyal medya hesabı üzerinden "Bizler renkli gökkuşağı altında ki karanlık insanlarız! Osman?" şeklinde paylaşımda bulunan Netflix, ülkemizde de tartışmaları beraberinde getirdi.

Dizide Osman isimli bir gay karakterin olduğunu iddia eden takipçiler, Müslümanlar için önemli bir isim olan Osman isminin gay bir karaktere verilmesini provakatif bulduklarını dile getirerek, Netflix'i dizinin yayınlanmaması için protesto ediyorlar.

Dizide gay bir karakterin olduğuna dair resmi bir açıklama yapılmasa da "Aşk 101" dizisi bir grup 17 yaşındaki asi lise öğrencisinin hikayesini anlatıyor.

Ahmet Katıksız'ın yönettiği ve Meriç Acemi'nin senaryosunu yazdığı dizi 24 Nisan tarihinde Netflix'te yayınlanacak.