Netflix dizisi "The Irregulars" izlenmeli mi?

TAKİP ET

Netflix orjinal içerikleri arasında yer alan Sherlock Holmes dizisi "The Irregulars" beklentileri karşılayamayacak türden bir dizi olmaktan öteye geçemedi.

Netflix'in 8 bölümden oluşan Sherlock Holmes dizisi "The Irregulars" 26 Mart tarihinden itibaren yayına girdi.

Tom Bidwell’in yaratıcısı olduğu ve 19. yüzyıl Londrası’nda geçen dizide Dr. John Watson (Royce Pierreson) ve çok fazla ön planda tutulmayan ortağı Sherlock Holmes (Henry Lloyd-Hughes) önderliğindeki Bea (Thaddea Graham), Jessie (Darci Shaw), Billy (Jojo Macari), Spike (Mckell David) ve Leopold (Harrison Osterfield), doğaüstü suçları çözmeye çalışıyor.

Dizide Sherlock Holmes karakteri çok fazla görünmezken, sevdiği kadını kaybetmenin acısıyla kendisini uyuşturucuya veren bitap bir karakter olarak yansıtılıyor. Dizi boyunca karşılaşılan doğa üstü olayları çözme işi sokaklarda kızkardeşi ve 2 erkek arkadaşı ile büyüyen Bea'ye kalıyor. Psişik güçlere sahip kızkardeşi Jessie de doğa üstü güçleriyle ablasına yardımcı oluyor.

Leopold karakteri'nin İngiliz Kraliyet ailesinden prens olarak karşımıza çıkarken, Londra sokaklarını tanımak için dışarı çıktığı bir anda Bea ile karşılaşıyor ve ona aşık olunca, kimliğini saklayarak bu sıra dışı grupla arkadaşlık kuruyor. Bir aşk üçgeninin de yerleştirildiği dizide hikaye yapısı sürükleyicilikten uzak kalırken, zayıf bir Sherlock Holmes uyarlaması olmaktan öteye gidemiyor.

netflix the irregulars netflix the irregulars the irregulars dizisi the irregulars dizisi izlenir mi the irregulars dizisi yorumları